DAJ CYNK

Recenzja gry Shadowgun Legends

12.04.2018

Dodane przez: Marian Szutiak (msnet)

Kategoria: Felietony

Interakcje: 14584

Shadowgun Legends to gra akcji, określana przez twórców mianem strzelanki RPG. Oto wcielamy się w młodego przedstawiciela legendarnych wojowników i bohaterów, którzy są ostatnią linią obrony Ziemi przed wrogimi najeźdźcami z kosmosu. Jeśli Shadowguns zawiodą, ludzkość czeka zagłada.



Shadowgun Legends to gra akcji, określana przez twórców mianem strzelanki RPG. Oto wcielamy się w młodego przedstawiciela legendarnych wojowników i bohaterów, którzy są ostatnią linią obrony Ziemi przed wrogimi najeźdźcami z kosmosu. Jeśli Shadowguns zawiodą, ludzkość czeka zagłada.



No to zaczynamy



Po uruchomieniu gry pierwszy raz, musimy spersonalizować naszą postać. Możemy wybrać jedną z propozycji lub dostosować poszczególne elementy naszej postaci samodzielnie. Wybieramy płeć, posturę, kolor skóry, kształt głowy, elementy zarostu na twarzy i głowie oraz tatuaże. Gdy nasz postać będzie gotowa, w kolejnym kroku musimy wybrać poziom trudności gry. Są trzy opcje i, niestety, nie będziemy mogli zmienić naszego postanowienia w tym zakresie w czasie gry. Raz wybrany poziom trudności na początku będzie nam towarzyszył do końca. Na potrzeby testów gry wybrałem poziom środkowy.





Po zatwierdzeniu trafiamy do miejsca zwanego Hubem. Na początek następuje prezentacja postaci, które tu spotkamy. Najważniejszy jest Slade - to on przydziela nam kolejne misje i za nie nagradza. Big Red to handlarz, u którego kupimy elementy zbroi oraz kosmetyki. na przykład farbę w spreju, którą zmienimy kolor elementów naszego stroju. Willow handluje bronią, natomiast Pedro rozkoduje hologramy, które między innymi będziemy dostawać jako nagrody za wykonanie misji lub sprzeda nam unikalną elementy wyposażenia, na przykład nietypowe nakrycia głowy. Są tu też inne miejsca i postaci, do których dostęp uzyskamy w późniejszym czasie. Na przykład Nitro pozwoli nam zmierzyć się na arenie z innymi graczami.








Komentarze
Zaloguj się
0

2018-04-19 16:10:04

Jeśli jeszcze jest voucher to poproszę

Odpowiedz

15. LuiN
0

2018-04-17 16:16:11

@14, utherio - masz już na e-mailu.Został jeszcze jeden voucher.

Odpowiedz

14. utherio
0

2018-04-17 15:44:08

to ja też poproszę ;)

Odpowiedz

13. LuiN
1

2018-04-17 15:26:39

@12, Taczian - pofrunął na Twój e-mail wykorzystany do rejestracji konta.Zostały jeszcze 2 vouchery. Kto pierwszy (i zarejestrowany), ten lepszy :)

Odpowiedz

12. Taczian
0

2018-04-17 14:58:08

Gram, chętnie przyjmę voucher! ;-)

Odpowiedz

11. LuiN
1

2018-04-17 14:42:34

Dzięki uprzejmości producenta gry, mamy dla Was jeszcze 3 kody na 500 sztuk golda i 10000 soft currency.Z chęcią wręczymy vouchery trzem pierwszym chętnym osobom (zarejestrowanym), którze zgłoszą się w komentarzach poniżej :)

Odpowiedz

10. ~Do 9
2

2018-04-14 21:13:22

Ta, powinni pisać o ofercie TPSA i nowych dzwonkach midi. Zatrzymałes się na zeszłym stuleciu?

Odpowiedz

9. ~nikt
-3

2018-04-14 14:47:50

co to ma wspólnego z telekomunikacją?

Odpowiedz

8. LuiN
0

2018-04-13 18:28:36

@7, Maniiiek - w sumie racja. W przypadku tego tytułu dostaliśmy z czeskiego biura prasowego 3 kody z ekwipunkiem na start. 1 miał posłużyć na potrzebę recenzji, a 2 z nich miały być do rozdania... sęk w tym, że pierwszy nie zadziałał i wskoczył dopiero drugi, więc nie trąbiliśmy, że coś tam rozdajemy :(Chętni niech spróbują jednak z kodem nr. 3:095C-CB2D-2616W gratisie 500 golda i 10000 soft currency - kto pierwszy, ten lepszy ;-)

Odpowiedz

0

2018-04-13 16:59:35

Fajnie, że się rozwijacie ale myślę, że przynajmniej na początku warto się skupić na pełnoprawnych grach a nie pozycji PayToWin

Odpowiedz

6. ~Szczery_Chłopak
0

2018-04-13 13:57:17

Zgadzam się. Warto poszerzyć tematykę. Recenzje najpopularniejszych aplikacji, gier, nowości, ciekawostek związanych z aplikacjami. Zdecydowanie na +

Odpowiedz

5. LuiN
0

2018-04-13 11:54:33

@4, pabloki - nic kosztem obecnej tematyki. Mamy więcej osób do pisania - można wreszcie pisać szerzej.

Odpowiedz

4. ~pabloki
1

2018-04-13 10:48:48

3 chcesz rozmydlic profil telepolis ?

Odpowiedz

3. LuiN
0

2018-04-13 09:25:07

@1, Nie zamierzamy stać w miejscu. Aplikacje mobilne i mobilny lifestyle jak najbardziej są w kręgu naszych zainteresowań.

Odpowiedz

3

2018-04-12 23:27:00

Super, że zabieracie się za recenzje gier mobilnych. To zaczyna stawać się kolejną generacją grania

Odpowiedz