• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #111697  autor: Rogger
 06 paź 2006, 13:18
Witam!
Załozylem ten tema t zeby przekonac sie co jest lepsze : SE W300i czy Samsung E360 ? Pod wzgledem wszytskiego. piszcie wasze opinie

Pozdro .... Rogger

#111723  autor: MATIZ
 06 paź 2006, 15:47
Zdecydowanie polecam SE W300i. Ja jego nazwa wskazuje jest to Walkman i służy głównie do słuchania muzyki. Weź jego jeśli chcesz często słuchać muzyki a jeżeli fajny wyświetlacz to Samsung. Żeby wybrać któryś z nich musisz sobie postawić pytanie na czym naprawde ci zależy. Ja pozostaje przy opinii, że W300 jest z nich lepszy a to głownie ze względu na Walkmana i karty pamięci :D

#111731  autor: karolzet
 06 paź 2006, 16:11
Tylko aparat ma taki jak Twój Siemens :P, a na samsungach się nie znam.

#111841  autor: tomico
 06 paź 2006, 22:08
Bierz SE, ma karty pamięci i jest dobry do mp3, bardzo go polecam :D

#111852  autor: uśmiechnięty
 06 paź 2006, 22:15
To zależy.

Jeżeli zależy Ci na kartach pamięci, weź W300i.

Z wyglądu bardziej podoba mi się Samsung E360, bo W300i ma zbyt ekstrawaganckie (obrzydliwe) moim zdaniem klawisze. Jeżeli klawisze to nie problem dla Ciebie, wybór moim zdaniem jest jasny. Wiesz co? Ja chyba też jednak wybrałbym W300i, bo E360 nie ma kart pamięci i jest baaardzo plastikowy mimo, że znacznie ładniejszy.

#111873  autor: Rogal
 07 paź 2006, 00:07
Moja odpowieć nie może być inna jak; zdecydowanie W300i jest lepszy :wink:

odp

#111877  autor: provocatorka
 07 paź 2006, 01:24
Również przychylam się do powyższych opinii - SE jest lepszy :!: No chyba, że nie lubisz tej marki...

#111954  autor: daniel_15
 07 paź 2006, 11:25
Na 100% kupiłbym W300i. A tak nawiasem mówiąc, to za kilka dni będę go miał, info o tym fonie zbierałem przez jakieś 2 tyg, szukałem na forach, porównywałem, radziłem siękumpli, i wkońcu jestem pewnien wyboru W300i, jest cool. Polecam szczerze. Pzdr.

o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o - JeSt SpOx :) - o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°