Użytkownik
Ranga
Nowicjusz
K510i również jest czarny ma WYGODNE przyciski, jak nie wierzysz przejdź się do jakiegoś salonu i poproś o pokazanie go -sam się przekonasz. Nie wspomnę że w X660 komuniakcja z komputerem lub innym telefonem jest utrudniona, brak BT i Irda PasywnaNOWICJUSZ pisze:czarny... i tak klapka....troche tylko maly w reku
ja lubie duze przyciski, wygodne
X660 taki sobie, nie ma zewn. wyświetlacza. W dodatku IrDA pasywna, czyli możesz przesyłać tylko wizytówki między telefonami i nic więcej.A może jego ulepszona wersja Samsung X680? Od października ma być w Orange teraz jest tylko w Plusie, ale simlocka można zdjąc w warunkach domowych, jest dużo lepszy niż X660, choćby ze względu na BT i zewn.wyświetlacz.NOWICJUSZ pisze:a co powiecie o x660 ?? ten telefon najbardziej mi sie podobaczarny... i tak klapka....
troche tylko maly w reku
ja lubie duze przyciski, wygodne
Ps. wszystkie sonyericsony odpadają - wystarczyl mi ten moj k300i.... na poczatku tez go chwalilem... potem ledwo sprzedalemwzialem 180zl
Nie kupujcie motek z iTapem,ma strasznie ubogie słownictwo,zawiera mało słów.Na telefonie kolegi(kiedy jeszcze nie miałem U6),który ma nokie,pisalem przez T9 i nic sie uczyć nie musiałem,za pierwszym razem już dośc szybko pisałem(jak na pierwszy raz ,dobrze).iTap jest straszny,niepolecam.Jeszcze kiedy się ma taka klawiaturę jak w PEBL U6,mozna tylko podziękować za taki telefon i opuścić komis/salonI-tap nie jest taki zły - trzeba się go nauczyć tak samo jak t9.