Użytkownik
Ranga
Obserwator
1. nie jestem na 100% pewnien, ale nie można ustawić pełnoekranowej tapety..rednight20 pisze:witam! mam nokie e61 i nie wiem jak zrobic zeby ustaic tapete na calym wyswietlaczu,...jak robic skroty ikonek na pulpit ...a i jeszcze chcialem sie dowiedziec czy jest mozliwosc korzystania z neta po podlaczenia fona do kompa przez kabel lub bluetooth-prosze o pomoc...aha i jeszcze czy mozna ustawic swoj wygaszacz ekranu...
1. nie mozna tego zrobic. pelnoekranowa tapete masz dopiero gdy zrobisz sobie z nia temat. tematy robisz w programie themestudio. mozna go sciagnac z forumnokia. (progeam jest darmowy tylko musisz sie zarejestrowac tam.rednight20 pisze:witam! mam nokie e61 i nie wiem jak zrobic zeby ustaic tapete na calym wyswietlaczu,...jak robic skroty ikonek na pulpit ...a i jeszcze chcialem sie dowiedziec czy jest mozliwosc korzystania z neta po podlaczenia fona do kompa przez kabel lub bluetooth-prosze o pomoc...aha i jeszcze czy mozna ustawic swoj wygaszacz ekranu...
sprawdz czy masz theme studio pod s60 v3. bo tematy z tego starszego nie dzialaja. a jak dalej bedziesz mial problemy to po prostu wejdz na jakas stronke z tematami (np.mobile9 albo symbianthemes ) i stamtad sciagnij.rednight20 pisze:jak robie temat w theme studio to jak chce zainstalowac na e61 pisze ze nieznany certyfikat czy cos w tym stylu...o co chodzi??