snip3r pisze:witam! mam do wydania 1100 zł na telefon. jaki powinienem wybrać? moje wymagania to bardzo dobry odtwarzacz mp3, radio niekoniecznie, aparat też nie koniecznie, duży wyświetlacz o wysokiej rozdzielczości, irda i bt obowiązkowo najlepiej 3g. może mi ktoś doradzić? myślałem o dwóch narazie Qtek 9100 i Nokie E60. możecie mi doradzić?
qtek- swietny wyswielacz, stabilny system, super wygodna klawiatura, wielkie mozliwosci. minusy- slabiutki procesor ( do gier sie nie nadaje, do filmow tez nie za bardzo), slaba bateria, trudna obsluga. ja bym bardziej polecil mojego

qtek 9090 przewyzsza go wielkoscia wyswietlacza ( jakosc gorsza), no i multimediami. filmy mozna ogladac w swietnej jakosci, gier pojdzie na nim 97%. gorsze sa tez 2 rzeczy- wielkosc ( jest ogromny) oraz klawiatura (mniej wygodna niz w 9100). w obydwoch jakosc mp3 nie powala na kolana...
co do e60 to nie mialem z nia kontaktu.
aha, polecam tez p910i. ma maly wyswietlacz ( taki jak w 9100 ), male mozliwosci komunikacyjne, ale swietne mp3, piekny wyswietlacz, bardzo dobra baterie, oraz wyjatkowo stabilny i dopracowany system...