• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #91271  autor: Kaczy
 03 sie 2006, 13:43
Wygrałem ten starterek POP`a i stwierdzam, że chyba go wykorzystam.

I teraz mam pytanie, co się opłaca bardziej uruchomić? Lepsze numery czy Masz Gadane?

Chcę zaznaczyć, że w sumie będę rozmawiał tylko z 1 osobą.

Ps. W Masz Gadane mamy limit 20 min. za 6 zł. Jak sytuacja przedstawia się w Lepszym Numerze?
Te 2 zł to opłata miesięczna? I czy później nie mam jakiś limitów czasowych przez ile minut mogę rozmawiać za te 15 gr?

...::: Made for loneliness :::...

#91275  autor: D@rio
 03 sie 2006, 13:47
Lepiej się opłącają "Lepsze numery". Te 2zł. to jest tylko koszt aktywacji. Koszt aktywacji obejmuje tylko pierwszy numer. Aktywacja jest ważna 1 miesiąc. Później trzeba ponownie aktywować. Drugi i trzeci dostajesz gratis. Reszta tak jak napisałeś.

Obrazek

#91276  autor: Kaczy
 03 sie 2006, 13:49
Starterek jest nowy, jeszcze go nie otworzyłem, więc będę miał tylko 1 numer "Lepszy".
Ale to mnie zadawala :)

#91333  autor: Irek
 03 sie 2006, 15:44
W Orange Go masz też usługę przyjaciele. Można w niej aktywować do trzech numerów. Aktywacja każdego numeru kosztuje 5 złotych brutto. Jeśli jesteś w sieci do roku za minutę połączenia zapłacisz 12 groszy, a jesli powyżej roku to 5 groszy. Przelicz sobie ile rozmawiasz z danym numerem i porównaj czy opłaci Ci się to w stosunku do oferty, o której wspomniał D@rio.

"And one more thing..."

#91355  autor: Kaczy
 03 sie 2006, 16:16
Jednak zostanę przy opcji POP.
Starterek jest świeży (dziś go otworzyłem), więc na większe profity nie mam co liczyć.

A w sumie otworzyłem go ze względu na 1. osobę, do której mam zamiar więcej pisać i dzwonić, więc Lepszy Numer idealnie mi odpowiada :)

#91358  autor: Irek
 03 sie 2006, 16:18
Zawsze możesz się przenieść do Orange Go wysyłając tylko jednego smsa. Ale jak chcesz. Wybór należy do Ciebie.

"And one more thing..."

#91568  autor: Kaczy
 04 sie 2006, 08:48
Wczoraj przed snem dostałem jeszcze jednego natchnienia.

Czy można mieć aktywne w tym samym czasie Lepsze Numery i Masz Gadane?
Jeśli tak, to jak wygląda rozliczanie za rozmowy- leci z Lepszego, a później z Gadki czy jakoś inaczej?

#91599  autor: patyk
 04 sie 2006, 11:09
Można mieć tylko jedną ofertę aktywną :)

Idea - Łączy z ludźmi !