Zmieniłem siec z orange do ery i juz pierwszy lekki szok. Za połaczenie do poczty glosowej trzeba placic
oraz za sprawdzenie salda
. Normalnie dziwne rzeczy w tej erze maja

to dziwne, bo mi saldo bierze osobno - a też mam 'jedyną'...kameT pisze:Dokładnie, do tego zależy jeszcze jaka oferta abonemantu, ja korzystam z "Jedynej" oferty Ery i sprawdzenie salda pobiera mi z puli minut!
mi na pewno zbija - co prawda już rok nie korzystałem z tej funkcji (bo płatne, wiec po co mam płacickameT pisze:Nie wiem czemu tak masz!!!
Dosyc często sprawdzam stan konta i nic nie płacę!
W tej kwestii na pewno sie nie mylę!
Wysłąłem tego sms-a i dostałem odpowiedź "Twoje zlecenie zostało przyjęte do realizacji"kindzior pisze:Pozatym można sprawdzić SAldo konta wysyłając SMS o treści K na numer 602 - gdy masz darmowe minuty to pobierająci z tej puli.
to może wiecie jak wyłączyć poczte chodzi mi o ta usługe Kto Tam wkurza mnie już i chce to wyłączyc.Na Stronce ERY pisze że jeżeli przez minimum 3 miesiące nie bede korzystał z poczty to mi wyłączą ale juz minoł mi miesiąc a ja 2 dni temu zadzwoniłem przez przypadek wiecie jaki to kod na wyłączenie??kindzior pisze:Patyk - no jak zleciles to przyjęli - poczekaj za kilka minut przyjdzie saldo SMSem
Za SMSa z poczty się nic nie płaci - tak jak powiadomienie głosowe - poczta do nas oddzwaniaia, jak ktoś zostawi wiadomość