Rydels pisze:Co do tego przycisku to moze i jest mniej awaryjny niz joy,ale wygoda uzytkowania to tylko i wylacznie kwestia osobistych upodoban.
A jak skonczysz testwac to moze wrzucisz recenzje do stosownego podforum

Jeśli chodzi o wygodę przycisku - od daaaawna (t68i -> t610i -> k700i czyli jakieś 4 lata) użytkowałem joystick i przyzwyczaiłem się do niego.
I co? I o dziwo przesiadka na przycisk przeszła absolutnie bezboleśnie, wydaje mi się wręcz że jest nieco wygodniejszy!
Jeśli chodzi o recenzję, to żaden problem, myślę tylko że ze dwa tygodnie będę potrzebował aby wypowiedzieć się o baterii w różnych warunkach itp.
Niestety posiadam model z "osranym" menu, ale póki co jedyna niedogodność jaką zauważyłem poza syfistymi ikonami to to, że nie da się po prostu uruchomić przeglądarki WAP

Trzeba połączyć się z Orange World i dopiero po załadowaniu się strony (sic!) można wpisać docelowy adres z jakim się chcemy połączyć. Obszedłem to póki co poprzez ustawienie w zakładkach pustej strony i łączenie się przez nią za pomocą Ekranu Głównego.. Ale uważam to za chamstwo ze strony operatora i już kombinuję z pisemkiem reklamacyjnym, bo jakim prawem muszę wchodzić na Orange World i płacić za dane kiedy tylko zechcę skorzystać z jakiejkolwiek innej strony?
A z plusów na szybko (poza oczywistymi zaletami fonów SE z tej półki):
- w końcu da się używać telefonu prawie cały dzień od momentu sygnalizacji rozładowania baterii (kilka połączeń, smsów, fotek, nawet muzyki posłuchałem;)
- zaskakująco dobra jakość dźwięku podczas słuchania mp3 na wbudowanym głośniku (rewelacja w porównaniu z k700i)
- jakość zdjęć - wychodzą lepsze niż z mojej pierwszej cyfrówki (2mpx Olympus)
Ogólnie bardzo podoba mi się ten telefon.. I wybrałem go między innymi zamiast k750 w sumie tylko ze względu na funkcje multimedialne i dużą pamięć