• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #81473  autor: Dideq
 23 cze 2006, 22:01
Witam!!

Ma ktoś może dostep do Pierwszej reklamy Era GSm która ukazała sie w wTV ok. 16 września 1996?? Szukam także reklamy z 2000/2001 kiedy Era zmieniała nazwę z Era GSM na Era.

PEOSZĘ POMÓŻCIEEEEEE.

Dzięki wielkie
Darek

#81484  autor: WitekT
 23 cze 2006, 22:16
Popytam, ale nie obiecuję. :)
Na dysku gdzieś miałem pierwszą reklamę Centertela, a Ery to nie pamiętam.

#81486  autor: Dideq
 23 cze 2006, 22:19
Dziękuje bardzo... Wczoraj akurat obie reklamy widziałem a dzisiaj szperam już od 3 godzin i nic :( Spytałbym PTC bezpośrednio ale nawet nie ma jak bo na [email protected] to mi nie odpowiedzą :/

#81652  autor: wendzior
 24 cze 2006, 19:33
czemu??
mi odpowiadali za kazdym razem, gdy sie ich cos spytałem :P

#81687  autor: Dideq
 24 cze 2006, 22:20
W sumie spytac mogę... Ale skąd konsultanci moga to wiedzieć i to wziąc o co pytam?? :P Oni tam są od pomocy abonentom i uzytkownikom a nie od wysyłania reklam :D

#81689  autor: D@rio
 24 cze 2006, 22:41
Lianhua pisze:W sumie spytac mogę... Ale skąd konsultanci moga to wiedzieć i to wziąc o co pytam?? :P Oni tam są od pomocy abonentom i uzytkownikom a nie od wysyłania reklam :D
Ty nie dzwoń tam tylko napisz e-mail'a. Może oni przekierują e-mail'a do jakiejś komórki (np. Dział Marketingu itp.) i może coś z tego wyjdzie. Spróbować nie zaszkodzi...

Obrazek