Tragedya pisze:W orange MMS kosztuje 24 grosze. Maksymalny rozmiar mmsa w wysylanego z telefonu orange to 100 kb. Tez proponuje wyslac pusty mms
24 grosze kosztuje wtedy, kiedy korzystasz z usługi ORANGE I STACJONARNE 50 (50zł.), a może kosztowaćnawet 20 groszy ale to już jak korzystasz z usługi ORANGE I STACJONARNE 100 (100zł.) i oczywiście tyle za mms-a płacisz jak wysyłasz go do sieci ORANGE. Jak już chcesz wysłać do PLUSA lub ERY to za każdego płacisz 0,40 zł. Jeżeli chodzi o maksymalny rozmiar wysyłanej wiadomości mms, to te 100 kb obowiązuje tylko wtedy jak go wysyłasz z bramki ORANGE, która się znajduje na ich stronie internetowej (MULTIBOX). Każdy telefon ma jakiś tam limit i to od telefonu zależy jakąmaksymalnie wiadomość możesz przesłać. Ja ze swojego SA6 mogę przesyłać max. 300 kb, ale oczywiście na telefon, który może tak dyżą wiadomość odebrać. np. spokojnie przesyłam na SAGEMA MYX6-2.
Dodam jeszcze, że troszkę wysyłam wiadomości mms do sieci ORANGE i ostatnio troszkę do PLUSA(abonament) i nie miałem problemów, zawsze dochodziły od razu po przesłaniu