• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #54649  autor: piti110
 18 lut 2006, 17:14
Czy to prawda ze NMT 450i prowadzi TP i jeżeli odłączymy kabel on telefonu i pojedziemy gdzies indziej to bedzie działał jak analogowa komórka?? :? Słyszałem ze takie cos można zrobic ale nie wiem czy na :-) PRAWDe to można zrobić... I jeszcze jedno mam pytanie... Czy mozna kupić usługi NMT 450i ???????????????????? 8) [/b]

jeżeli pomogłem, kliknij na "pomógł" pod moim postem. piti110 pozdrawia.......

#54656  autor: Kaczy
 18 lut 2006, 17:27
Nie ma możliwości zakupu tych usług.

Sytuacja wygląda tak.
Jako, że Orange i TP S.A. w wielkim skrócie to jedność, to TP nie mając możliwości położenia kabla do użytkownika korzystała z infrastruktury Orange/Idea i swoje usługi świadczyła poprzez NMT450

...::: Made for loneliness :::...

#55280  autor: Sirmark
 21 lut 2006, 02:27
Kaczy pisze:Nie ma możliwości zakupu tych usług.
Sytuacja wygląda tak.
Jako, że Orange i TP S.A. w wielkim skrócie to jedność, to TP nie mając możliwości położenia kabla do użytkownika korzystała z infrastruktury Orange/Idea i swoje usługi świadczyła poprzez NMT450
tak, a o tym co moze czekac NMT Witek napisal tutaj
http://telepolis.pl/news.php?id=4525

--
Masz juz 18 lat? Oddaj Krew