Chcialem zostac dzis abonentem Playa - obdzwaniam wszystkie dostepne w Gdyni punkty i w kazdym slysze "nie mamy telefonow", a co macie "noo... wlasciwie to nic nie mamy". To jakas farsa. Co to ma byc? Zwijaja interes czy jak? Przeciez to niepowazne.
- Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
To wyprzedaz... Czego sie spodziewales? Jakiego telefonu szukasz? KU800? Ten to zszedl gdzieniegdzie w poltora tygodnia od wprowadzenia promocji...
Skad maja miec jak w magazynach nie ma i nie bedzie?
Skad maja miec jak w magazynach nie ma i nie bedzie?
Skad maja miec jak w magazynach nie ma i nie bedzie? - otoz to, takie zagrywki sa na poziomie przedszkoda. A szukalem Nokii 6151 i znalazlem - ostatnia w Trojmiescie - okolo 15 punktow Play, jakis milion mieszkancow w sumie, czyli kilkasettysiecy potencjalnych klientow i JEDNA Nokia. Jezeli Play chce w ten sposob osiagnac poziom 1 miliona klientow to zajmie im to 1 milion lat.
Ha!
Tak też myślałem, że będzie to wyglądało... no niestety. Wiecie, też zastanawiałem się nad Play'em - ofertę mają niezłą, nie jakąś wyjątkową, ale niezłą. Ale z drugiej strony dzwonicie do BOA a tam wyskakuje Wam jakiś gość per Ty i zaczyna prowadzić rozmową, przy której przyjemniejszy jest już upadek ze schodów!
Po prostu sieć nie wyczuła, że mimo, iż grupa docelowa jest młoda, to nawet młodzi ludzie mają godność i lubią być szanowani.
Sam osobiście jestem wiele lat w ERZE i mimo, że może oferty nie są jakieś kosmiczne, to nigdy nie miałem problemów. Oczywiście wiem, że zdarzają się wpadki - jak każdemu, ale mieszczą się one w granicach przyzwoitości
No, ale nie o tym. Dziś przechodziłem koło GERMANOSA i mieli ma półce chyba wszystko to, co Play ma na stronie internetowej. Oczywiście nie wiem, jak się to ma do tego, co mają w pudełkach na zapleczu, ale wydaje mi się, że coś tam mają. Ale zainteresowania większego nie było
Tak też myślałem, że będzie to wyglądało... no niestety. Wiecie, też zastanawiałem się nad Play'em - ofertę mają niezłą, nie jakąś wyjątkową, ale niezłą. Ale z drugiej strony dzwonicie do BOA a tam wyskakuje Wam jakiś gość per Ty i zaczyna prowadzić rozmową, przy której przyjemniejszy jest już upadek ze schodów!
Po prostu sieć nie wyczuła, że mimo, iż grupa docelowa jest młoda, to nawet młodzi ludzie mają godność i lubią być szanowani.
Sam osobiście jestem wiele lat w ERZE i mimo, że może oferty nie są jakieś kosmiczne, to nigdy nie miałem problemów. Oczywiście wiem, że zdarzają się wpadki - jak każdemu, ale mieszczą się one w granicach przyzwoitości

No, ale nie o tym. Dziś przechodziłem koło GERMANOSA i mieli ma półce chyba wszystko to, co Play ma na stronie internetowej. Oczywiście nie wiem, jak się to ma do tego, co mają w pudełkach na zapleczu, ale wydaje mi się, że coś tam mają. Ale zainteresowania większego nie było

Pomogłem? Kliknij POMÓGŁ pod moim postem 

Masz na mysli telefony czy atrapy? Tych drugich to malo kiedy brakujeDociekliwy pisze:No, ale nie o tym. Dziś przechodziłem koło GERMANOSA i mieli ma półce chyba wszystko to, co Play ma na stronie internetowej. Oczywiście nie wiem, jak się to ma do tego, co mają w pudełkach na zapleczu, ale wydaje mi się, że coś tam mają. Ale zainteresowania większego nie było

to już się skończyło na szczęście...Dociekliwy pisze:Tak też myślałem, że będzie to wyglądało... no niestety. Wiecie, też zastanawiałem się nad Play'em - ofertę mają niezłą, nie jakąś wyjątkową, ale niezłą. Ale z drugiej strony dzwonicie do BOA a tam wyskakuje Wam jakiś gość per Ty i zaczyna prowadzić rozmową, przy której przyjemniejszy jest już upadek ze schodów!
"nie żałujcie marnej dziewiątki"
Jestem w Orange, oferta Play jest ciekawa, ale nie zmienie jej. Poza tym, że w Germanosie w Brodnicy zamiast mi pomóc, obrażali mnie, wymądrzali się. Dałem im do zrozumienia, że nie jestem laikiem w tych sprawach, a dziewczyna się pochwyliła, prawie położyła na ich biurku. I zaczeła "oh, to będzie nie długo"
Poczułem się nie miło, za to w erze czy plusie potrafią fachowo doradzić...
Jestem w Orange, oferta Play jest ciekawa, ale nie zmienie jej. Poza tym, że w Germanosie w Brodnicy zamiast mi pomóc, obrażali mnie, wymądrzali się. Dałem im do zrozumienia, że nie jestem laikiem w tych sprawach, a dziewczyna się pochwyliła, prawie położyła na ich biurku. I zaczeła "oh, to będzie nie długo"
Poczułem się nie miło, za to w erze czy plusie potrafią fachowo doradzić...
Ostatnio zmieniony 24 sie 2007, 20:18 przez widex, łącznie zmieniany 1 raz.
Wez napisz do OK Play o tej sytuacji... To totalne buractwo... Pracownicy salonow Play maja byc na luzie ale zeby tak przegnac to juz kwalifikuje sie na skargewidex pisze:Poza tym, że w Germanosie w Brodnicy zamiast mi pomóc, obrażali mnie, wymądrzali się. Dałem im do zrozumienia, że nie jestem laikiem w tych sprawach, a dziewczyna się pochwyliła, prawie położyła na ich biurku. I zaczeła "oh, to będzie nie długo"