• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #205328  autor: Bloo
 23 lip 2007, 18:25
Mam pytanie do użytkowników mxPlusa mianowcie wiem, że w można wprowadzić do trzech numerów w usłudze Swojaki. Mogą to być numery sieci Plus GSM lub numery sieci stacjonarnych. Tylko mam pytanie cze te numery wprowadza się jednorazowo czy też (tak jak jest teraz w nowej taryfie Simplusa) trzeba je co jakiś czas na nowo wprowadzać :?:

Obrazek

#205361  autor: dechomenon
 23 lip 2007, 19:22
swojaka wprowadza się w mixie jednorazowo....czyli na stałe...!!! nie jest tak jak w nowym simplusie!

#205364  autor: Bloo
 23 lip 2007, 19:30
dechomenon pisze:swojaka wprowadza się w mixie jednorazowo....czyli na stałe...!!! nie jest tak jak w nowym simplusie!
Dziękuję Ci bardzo za pomoc. Pozdrawiam :wink:

Obrazek

#205390  autor: nicram
 23 lip 2007, 20:16
Chciałbym się podczepic pod ten temat, a mianowicie jesli ktos ma wprowadzonego swojaka i ma uruchomiony np pakiet 100 minut po 16 i w weekendy to w chwili kiedy dzwoni pod numer swojaka w czasie w jakim działa pakiet; to schodza minuty z pakietu czy idzie stawka w swojakach [36gr/min]? Dziekuje z góry za odpowiedz.

#205395  autor: D@rio
 23 lip 2007, 20:27
nicram, najpierw z pakietu. Później ze swojaka. W Plusie akurat działa to na korzyść klienta.

Obrazek