• Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #205276  autor: basiulenkaa
 23 lip 2007, 16:09
Witam. Zna ktos darmowa bramke sms, z ktorej moglabym wysylac smsy do Wielkiej Brytanii? www.bramasms.pl probowalam, to nie doszedl sms. www.sms.ikp.pl - to samo.
Albo jakas bramka sms na polskie numery, najlepiej bez ograniczen.

www.bramka.votel.pl - na plusa eski dochodza, pisze ze SMS zostal wyslany. A jak chce wyslac eske na ere lub na heyah to tylko dziekuja mi za skorzystanie z bramki sms :/ nie wie ktos jak to zmienic albo co jest przyczyna?

Z gory dziekuje za adresy na DZIALAJACE bramki sms.

I dodam jeszcze, ze chodzi mi o inne bramnki sms, a nie strony operatora. Glownie chodzi mi o siec o2.

[ Komentarz dodany przez: D@rio: 2007-07-23, 18:27 ]
Proszę nie zachęcać do rozdawania "pomógł". To nie konkurs ani żadna licytacja.

[ Komentarz dodany przez: D@rio: 2007-07-24, 23:21 ]
Temat odblokowano w ramach indywidualnego podejścia do użytkownika i na jego specjalną prośbę.
Ostatnio zmieniony 24 lip 2007, 23:29 przez basiulenkaa, łącznie zmieniany 2 razy.

...

#205330  autor: D@rio
 23 lip 2007, 18:26
temat zdublowany. Skorzystaj z opcji SZUKAJ. Było już kilkanaście razy o bramkach SMS.

Obrazek