Użytkownik
Ranga
Obserwator
DziekiWitekT pisze:Brawo!
W ramach wspierania polskich twórców Twój post przyklejam, żeby zawsze był na górze.
Podczas wychodzenia z gry? Wywalilo NullPointerException czy cos takiego? Bo kilka godzin temu dostalem cynk, ze cos takiego dzieje sie na Nokii 7610 (ale na 6630 jest ok). Bede badal sprawe i sprobuje cos z tym zrobic.piotrz pisze: fajne, tylko szkoda, że na koniec mi wyświetliło "błąd aplikacji"
Dzieki za info, jutro zaktualizuje stronke i dodam SE K508i do listy.frasio pisze: A na moim telu działa
Ja grać moge normalnie no tylko tak jak mówie te napisy są w różnych miejscachKlusek pisze:Też tak mam a nawet jak uda mi się wybrać z menu jakąkolwiek pozycję co by się nie powinno dziać to mi wychodzi z grymol80 pisze:A u mnie jest tak że jak odpalam gierke to opcje nowa gra itd są za każdy razem w innym miejscu
No z tym zatwierdzaniem na Siemensa to sam miałem dylemat. W każdym telefonie, ktory miałem w ręku zatwierdzało się lewym przyciskiem. A tu mamy Siemensa, który nie dość, że ma przedziwną implementację komend (zamiast etykiet nad przyciskami jest maly trojkacik w prawym dolnym rogu, ktory rozwija sie w menu, zupelnie bezuzyteczna rzecz) to na dodatek przyciski działają na odwrot niż w każdym innym telefonie. No ale skoro wszystko zatwierdza sie prawym, to i ja tak zrobilem... No i podczas sprawdzania gry na emulatorze szlag mnie trafial,Klusek pisze:Czyli myśląc, że zatwierdzam wybór lewym przyciskiem wychodziłem z gry? ŁadnieZ wiekiem robię się coraz głupszy, aż strach pomyśleć co będzie ze mną za 10 lat
Menu już działa prawidłowo