• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #21622  autor: dj godzilla
 01 paź 2005, 11:48
mam problem posiadam sony eriksona t 230 kupiłem do niego kabel zeby wgrywac sobie tapety i inne zeczy do niego telefon niechce sie połoczyc a łoczy sie na innych na k 700i bez problemu co moze byc próbowałem innego t 230 i to samo mam program do tego floats mobile agent czy potrzebny jest jakis inny i skond gomoge wziosc prosze o pomoc

Zanim napiszesz kolejny post zapoznaj się z tym tematem Temat postu wymoderowałem. IreQ
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2006, 23:07 przez dj godzilla, łącznie zmieniany 1 raz.

#23207  autor: Damiano
 07 paź 2005, 17:44
A może to program nie do tego telefonu?
Może masz zepsute gniazdo w telefonie (ale niby piszesz ze 2 t30 miał to samo :? )

Nie wiem, może jacyś użytkownicy tego telefonu wspomogą? ;)

#70708  autor: qaczeq
 29 kwie 2006, 22:43
Konfigurację podałem w innym temacie ale po prostu wyłącz i włącz telefon przed połączeniem :) pozdro :)

Drzewa na nasze trumny już rosną, a ścinać je bedą ci, których drzewa są jeszcze nasionami...

#70714  autor: Irek
 29 kwie 2006, 23:11
qaczeq pisze:Konfigurację podałem w innym temacie ale po prostu wyłącz i włącz telefon przed połączeniem :) pozdro :)
A dokładnie w tym temacie

"And one more thing..."