• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #26573  autor: Prusor1
 22 paź 2005, 16:35
witam. Mam problem z t230 niedawno zakupilem sobie do niego aparat no i jest zoom jakosc nawet dobra.. ale jak sie zrzuci na kompa to ma byc lepsza tak slyszalem.. No ale przejdzmy do sedna.. mam do niego kabel com. program dolaczony wraz z nim i flot's mobile phone.. Udaje mi sie zgrac tapety,dzwonki ale nie gry nie wiem przez jaki program mam zgrac... i najwazniejsze jest to ze niemoge poprzez kabel com wyslac zdjec na komputer ?? Chyba cos nie tak.. wogule nie moge wejsc w foldery komorki poprzez komputer.. prosze o pomoc.
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2006, 23:14 przez Prusor1, łącznie zmieniany 1 raz.

#26578  autor: Rogal
 22 paź 2005, 16:53
Tylko można przesylać z komputera na tel. a z tel. na komputer juz sie nie da :!:

#26579  autor: Prusor1
 22 paź 2005, 16:57
nie da się hrhrh ?? Musi być jakies objeście eh.. Dzieki za odpowiedz.
Wcale mnie to nieuszczesliwia.. bo wlasnie kupilem sobie aprat.. i myslalem ze bede mogl zgrac hrhrhrh ;/

#27005  autor: johnq
 24 paź 2005, 15:00
no niestety nie da sie, moj kumpel tez mial se t230 z kablem (ale sie go pozbyl) bylem u niego i kombinowalismy no i niestety nie dalo rady :/

#27130  autor: Frasio
 24 paź 2005, 21:33
Nie da sie????
Moja mama ma T300 i też się nawet przez irdę nie chciało ale tylko do kompa a z kompa szło. :evil:
Prusor wątpie bo T230 nie ma irdy a jakby miał to by można było przesłać na innego koma i z tego koma na kompa ;)

Obrazek

#70705  autor: qaczeq
 29 kwie 2006, 22:38
Ja mam T230 i wiem że da się łączyć go z kompem za pomocą FMA2 (flo ats mobile angent) do pobrania w necie ;) Konfiguracja tego programy dla T230 to : COM3,RTS i DTR: Enabled,
w zakładce OBEX,w pole Max Packet Size : 32767 ptaszkek przy polu: Disable IRMC Sync.

I jedna ważna żecz TO JEST KONFIG DLA KABLA POD COM dla usb trzeba zmienić na USB :)
I JESZCZE JEDNA przed każdym podłączeniem telefonu do kompa należy wyłączyć i włączyć tel - po tej czynności program pozwala nam ściągać na tel obrazki i dzwonki oraz dajej więcej możliwości - włączenie i wyłączenie tel daje to że sesja OBEX nie jest zapchana :)

pozdro :)

P.S. Nie wykombinowałem jak zgrać foty z tel na kompa ale na odwrotnie wszystko śmiga :)