• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #178233  autor: gm
 28 kwie 2007, 15:12
Co sądzicie o zmianie do jakiej się przymierza Polkomtel odnośnie zmian w pakietach Dodawanie Godzin? Przypomnę, że teraz połączenia w ramach pakietów mają być tylko do Plusa, natomiast znikną połączenia na stacjonarne. Dodatkowo ma być obniżona stawka na połączenia poza pakietami do 60 gr, a jedna minuta ma być zamieniana oprócz, na 5smsów/mmsów, na 60 kB. Będzie można wybrać 5 a nie jak wcześniej 3 numery w ramach Swojaków. Dla mnie likwidacja polączeń na stacjonarne to porażka.

Zamieniłem Nokię na SE i wróciłem do Nokii :-)

#178292  autor: MADMAX
 28 kwie 2007, 18:03
To będzie zmiana w istniejących już pakietach czy pojawią się ich alternatywne wersje?
Pytam bo może trzebaby szybko podpisać z nimi jakąś umowę na abo z dobrym telefonem i czekać na "uzupełnienie regulaminu"... :wink:

Pozdrawiam

#178312  autor: cperek997
 28 kwie 2007, 19:12
CYBER pisze:Pytam bo może trzebaby szybko podpisać z nimi jakąś umowę na abo z dobrym telefonem i czekać na "uzupełnienie regulaminu"...
Najpewniej to będzie dla nowych użytkowników oraz tych co przedłużają umowy ... :P

#178326  autor: D@rio
 28 kwie 2007, 20:05
CYBER pisze:To będzie zmiana w istniejących już pakietach czy pojawią się ich alternatywne wersje?
Pytam bo może trzebaby szybko podpisać z nimi jakąś umowę na abo z dobrym telefonem i czekać na "uzupełnienie regulaminu"...
ten numer raczej nie przejdzie bo widzę że nawet nie odróżniasz cennika od regulaminu...

Obrazek

#178345  autor: MADMAX
 28 kwie 2007, 20:39
Domyślam się, że tak jak napisał cperek997 zmiana będzie przeprowadzona w niekolidujący z interesem firmy sposób :)

Zapytałem mając na uwadze takie gafy jak słynne już "uzupełnienie regulaminu" ERY.
Po tej akcji nic mnie już nie zdziwi.

Pozdrawiam

#178351  autor: D@rio
 28 kwie 2007, 20:48
CYBER pisze:Domyślam się, że tak jak napisał cperek997 zmiana będzie przeprowadzona w niekolidujący z interesem firmy sposób
kombinujesz. Zostaną wprowadzone nowe taryfy o nazwie "Nowe Godziny" na przykład i tyle...
CYBER pisze:Zapytałem mając na uwadze takie gafy jak słynne już "uzupełnienie regulaminu" ERY.
Po tej akcji nic mnie już nie zdziwi.
chyba jesteś trochę już przewrażliwiony. Pozatym nie porównuj zmian cennika od modyfikacji regulaminu.

Obrazek

#178394  autor: gm
 29 kwie 2007, 00:01
To jest tekst z newsa na Telepolis: "Przypomnijmy, że dotychczas obowiązujące pakiety w ofercie Godziny funkcjonowały na zasadzie promocji i sami przedstawiciele Plusa mówili, że w każdym momencie mogą być zmienione dla nowych - ale nie dotychczasowych - klientów."

[ Dodano: 2007-05-07, 20:13 ]
Jest już info http://www.telepolis.pl/news.php?id=8311&limit=1000 Mam nadzieję, że skoro nie przejdzie się na nowe plany taryfowe i to także stare Dodawanie Godzin pozostanie.

Zamieniłem Nokię na SE i wróciłem do Nokii :-)