Użytkownik
Ranga
Nowicjusz
oczywiście że tak, kupując sobie starter simplusa( i nowy numer )krzysztof86i pisze:czy jesli zrezygnuje z plusa (ponad pol roku temu skonczyla mi sie juz umowa) to moge sie namyslic i np po 3 tygodniach powrocic do nich ? bez zadnej umowy.?
okres wypowiedzenia umowy wynosi 30 dni a więć masz 30 dni od daty złożenia rezygnacji i rozpoczęcia nowego okresu rozliczeniowego na "namysł" . Tylko wtedy musisz wycofać pisemnie rezygnację.krzysztof86i pisze:czy jesli zrezygnuje z plusa (ponad pol roku temu skonczyla mi sie juz umowa) to moge sie namyslic i np po 3 tygodniach powrocic do nich ? bez zadnej umowy.?
albo rezygnujesz i przenosisz numer albo tylko rezygnujesz. Musisz zdecydować i się określić.krzysztof86i pisze:albo czy jesli juz podpisze rezygnacje to moge w czasie jednego miesiaca zdazyc przeniesc nr do play czy nie moge zrezygnowac tylko musze przeniesc nr do plusa bedac caly czas abonentem plusa?
Dario mała nieścisłość, okres wypowiedzenia umowy wynosi 30 dni od końca okresu rozliczeniowego w którym złożono wniosek o rozwiązanie umowy, więc jeśli masz od początku każdego miesiąca to przy złożeniu wypowiedzenia np 5 maja rozwiązanie umowy następuje 30 czerwca, więc masz 55 dni:)D@rio pisze:czy jesli zrezygnuje z plusa (ponad pol roku temu skonczyla mi sie juz umowa) to moge sie namyslic i np po 3 tygodniach powrocic do nich ? bez zadnej umowy.?
okres wypowiedzenia umowy wynosi 30 dni a więć masz 30 dni od daty złożenia rezygnacji i rozpoczęcia nowego okresu rozliczeniowego na "namysł" . Tylko wtedy musisz wycofać pisemnie rezygnację.
nie do końca bo można przyjść i w progsie zrobić wycofanie z rezygnacji nic nie musi być na piśmie D@arioD@rio pisze:okres wypowiedzenia umowy wynosi 30 dni a więć masz 30 dni od daty złożenia rezygnacji i rozpoczęcia nowego okresu rozliczeniowego na "namysł" . Tylko wtedy musisz wycofać pisemnie rezygnację.krzysztof86i pisze:czy jesli zrezygnuje z plusa (ponad pol roku temu skonczyla mi sie juz umowa) to moge sie namyslic i np po 3 tygodniach powrocic do nich ? bez zadnej umowy.?
jak to nie? Tak czy ta musi być na piśmie. Czy to jest fax czy przesłanie listem ale musi być pisemnie. Nawet jeśli jest to wydrukowany formularz z systemu od konsultanta z salonu to musi tam widnieć Twój pisemny czytelny podpis. Jeszcze nie spotkałem się aby ustnie przyjmowano rezygnację /wypowiedzenie umowy/ ...dechomenon pisze:
nie do końca bo można przyjść i w progsie zrobić wycofanie z rezygnacji nic nie musi być na piśmie D@ario