D@rio pisze:to promocja dla "nie zorientowanych"...którzy, wezmą ofertę pierwszą lepszą.
Chciałem już napisać, że takich zawodników to już ze świecą szukać ale przypomniałem sobie jak w ERZE przy stanowisku dla firm siedziało (prawdopodobnie) małżeństwo na oko 45-50 lat. Brali właśnie K750i, podejrzewam, że zaproponowany przez konsultanta bo stojąc w kolejce doszły do mnie takie pytania owych Państwa jak:
- "a czy to jest dobry telefon"?
- "co to jest mp3?"
- "karta pamięci... yhm... a co się stanie jak się zapełni?"
... i podobne treści
Konsultant cierpliwie odpowiadał na pytania (BTW w tym czasie ochroniarz salonu pykał sobie w coś na kształt tetrisa na przywieszonym do ściany ekranie

) i wtedy pomyślałem sobie, że jeszcze są osoby, którym można wcisnąć co się chce
Wracając do promocji "szef potalu poleca" należałoby się zastanowić, czy wzorem PLAY pozostali opowie nie powinni zmienić taktyki czyli oferować więcej minut w pakiecie
do wszystkich a nie tylko do swojej sieci. W końcu trochę już tych sieci w PL mamy, co więcej rynek (nie od dziś) podzielony jest (nie licząc PLAYa... jeszcze...) na prawie równe części. Po co komuś 111 minut do Orange i na stacjonarne (przy 13 minutach do całej reszty) jeśli dzwoni nie tylko na swoją sieć? Bezsens