jacenty1812, ja z mojej e50 moge

a to że komp potrzebny to na chwile żeby uciąć rozszerzenie jeśli mowa o 6280.
kiedyś chciałem gierke wysłać na SE k510i ale pliku *.jar nie chciał przyjąć, w Ybrowser'ze "obciąłem" rozszerzenie i taki "nijaki" plik bez problemu przyjął

potem dopisaliśmy tylko .jar i śmigało

myślałem że tak da się też z 6280, po napisaniu postu(niestety nie przed...

) poprosiłem znajomego żebyśmy sprawdzili czy z tą nokią da rade tak. niestety 6280 do pliku bez rozszerzenia automatycznie dopisała *.EXT (czy jakoś tak) i ręczne wklepanie .jar powodowało powstanie pliku
nazwa.jar.EXT co przy próbie odpalenia kończyło się stosownym komunikatem: obiekt(albo plik, nie pamietam) nieobsługiwany...
próbowałem z innym rozszerzeniem którego nie obsługuje 6280 padło na .doc i też lipa. po zmianie nazwy powstały plik to
nazwa.jar.doc... z przykrością musze stwierdzić że nie odbierze się gry na nokii 6280(z innej s40 v3).
ALE: z mojej e50 (symbian) bez problemu wysyła się pliki jar(używam teraz X-plore) na 6280, ona bez problemu je "łyka" i można grać
[ Dodano: 2007-04-04, 17:34 ]
aha,
esox, przy tych kilobajtach jakie zajmują obecne gry, niezauważalne jest że jest 2x zapisana czy raz... przy np. 4 grach zapisanych podwójnie to jest max 1MB mniej pamięci... przy karcie 1GB to mały odsetek