Oskar pisze:1)gdy słucham muzyki z folderu dźwięki na głośniczku to jakość jest db a gdy ustawie ten sam plik mp3 na dzwonek to jakość jest fatalna... ;/
2)czy można zmienić sortowanie sms i połączeń?? bo nie są ona sortowane wgląd daty przyjścia tylko jakoś tak dziwnie wbrew logice układają się jak chcą... ;/
3)czy to normalne że bateria trzyma mi 1-3 dni?? może powinienem oddać fon do serwisu??
-Czy do pozbycia się pierwszych 2 problemów starczy aktualizacja softu??
Help
1. Tak niestety jest w tym modelu, jak dla mnie to jego największa wada, ale żeby uzyskać dobrą jakoś ustawiaj na dzwonki jakieś kawalki bez basu i bedzie przyzwoicie

2. U mnie sortowanie od nowosci jest wedlug daty, więc nie bardzo rozumiem skad u Ciebie takie cyrki, w ustawieniach tez nic nie zauwazylem...
3. To jak 1 czy 3?

A na poważnie, to w moim trzyma 3-4 (zawsze włączona wibra z dzwonkiem, poziom 5, min. 3-4 rozmowy dziennie po 2-3 min i do 20-30 sms'ow (czasem wiecej, ale z rególy właśnie tyle) Czasem w coś zagram jak sie nudze w pracy, muzyki słucham od czasu do czasu, tzn. jak sie trafi okazja lub tez sie nudze ;P Pomijajac muzyke i gry, bo są dni, że nie używam, to bez najmniejszego problemu dociągne do 5 dnia

Więc u Ciebie albo jest cos nie tak, albo tak duzo sie bawisz.