piwosz, wierze wierze:) ale chodzilo mi o 6230i konkretnie. zdziwilo mnie to ze przy 160 paru wiadomosciach byl koniec, bo z tego co kojarze chyba nawet w 6100 miescilo sie wiecej. przy nokii nie zwrocilem uwagi na smsy przy wachlowaniu simami dlatego cos mi sie uroilo ze tu tylko na simie zapisuje, a w siemensie rzeczywiscie bylo "wygodniej" bo przy tych simowy wiadmosciach po prawej stronie pokazywal sie znaczek karty sim...
zatem moja gafa przez nieuwage, pomylilem sie,
zwracam ci honor
Bobb pisze:O Krisu6230i on na pewno pisze. Z tym zapisywaniem smsow na karcie. A sam sie zblaznil ta waznoscia smsow
tak. no wlasnie...
--------------edit----------
a i mimo to ze jestem juz niewiarygodny to jednak sugeruje to co
Bobb bo skoro piszesz ze to juz twoja 3 nokia i ze wszystkimi miales to samo to moze wlasnie nei z telefonami miales to samo, bo to malo prawdopodobne a tak jak juz wczesniej pisalismy z karta sim. zatem zmiana softu nic nie da. wiec albo trzymaj te 30 kilka esow na karcie(jak mialem siemensa to wchodzilo mi chyba 38 , ale to byl stary sim) albo udaj sie do salonu operatora z prosba o wydanie duplikatu karty sim. sugeruje wymiane bo osobiscie zazwyczaj nie przetrzymuje wiecej niz okolo 20 wiadomosci, chyba ze kolekcjonujesz jakies wazne

/*Boris the Blade, or Boris "the Bullet Dodger." As bent as the Soviet's sickle, and as hard as the hammer that crosses it. Apparently, it's impossible to kill the bastard.*/
http://ag.bocznica.org/