Użytkownik
Ranga
Nowicjusz
Sieć
Play
czyli z rabatem na abonament? Nie, nie ma - zapomnij.jacobi pisze:Czy jest mozliwe otrzymanie od nich jakiegos telefonu przy utrzymaniu tych warunkow umowy ktore proponuja z ewentualna minimalna doplata do aparatu ?
jeśli nie potrzebujesz telefonu a chcesz obniżyć koszty to tak..jacobi pisze:A moze nie warto wchodzic w nowy telefon i negocjowac abonament ?
Co najwyżej dostaniesz jaką kasę do wykorzystania. Ceny telefonów będą jak dla nowych klientów.jacobi pisze:A nie wiecie moze czy inni operatorzy (era,orange) chonoruja staz u innego operatora (plus ) w sytuacji gdy sie do nich przechodzi
W standardowej ofercie tego nie ma. Może u konsultanta coś wywalczysz, ale to raczej małoprawdopodobne. Telefon albo rabat, wybór należy do Ciebie.jacobi pisze:Wiec ja oczywiscie najchetniej otrzymal bym ten rabat 50% na godziny 55 i wziol bym w plusie jakis telefon oczywiscie za doplata
nie ma mowy o takiej ofercie.jacobi pisze:Wiec ja oczywiscie najchetniej otrzymal bym ten rabat 50% na godziny 55 i wziol bym w plusie jakis telefon oczywiscie za doplata. Ten ktory mam (k500i) sprzedal bym. Ale nie wiem czy ten numer przejdzie. Czy sprzedadza mi telefon z tym rabatem w cenie promocyjnej lub podobnej ?
To moze godziny40 + czasopodwajacz + telefon. Sprawdz sobie ile byś musiał dopłacić do telefonu jakiego chcesz bo nie wiadomo czy to ci sie opłaci.jacobi pisze:Wiec ja oczywiscie najchetniej otrzymal bym ten rabat 50% na godziny 55 i wziol bym w plusie jakis telefon oczywiscie za doplata. Ten ktory mam (k500i) sprzedal bym. Ale nie wiem czy ten numer przejdzie. Czy sprzedadza mi telefon z tym rabatem w cenie promocyjnej lub podobnej ?
W godziny40 za np. K600i zaplacil bym 449 zl ( jak dla mnie troche duzo ) czasopodwajacz owszem ale tylko przez 4 miesiace. Pozatym nie wiadomo czy pozwola mi wejsc w ta promocje bo to dla nowych. A starych abonentow traktuja raczej po macoszemu. A moze warto poczekac jeszcze z miesiac zanim skonczy mi sie obecna umowa i zaproponuja cos lepszego ? Czy moze lepiej isc do punktu PLUSa i negocjowac warunki ? I jakich argumetow uzywac, moze ktos cos podpowie ? Nie wiem jak z nimi rozmawiacsapv pisze:To moze godziny40 + czasopodwajacz + telefon. Sprawdz sobie ile byś musiał dopłacić do telefonu jakiego chcesz bo nie wiadomo czy to ci sie opłaci.jacobi pisze:Wiec ja oczywiscie najchetniej otrzymal bym ten rabat 50% na godziny 55 i wziol bym w plusie jakis telefon oczywiscie za doplata. Ten ktory mam (k500i) sprzedal bym. Ale nie wiem czy ten numer przejdzie. Czy sprzedadza mi telefon z tym rabatem w cenie promocyjnej lub podobnej ?
jacobi pisze:Pozatym nie wiadomo czy pozwola mi wejsc w ta promocje bo to dla nowych.
i tak Ci się nie zmieni oferta. A jeśli tak, to minimalnie.jacobi pisze: A moze warto poczekac jeszcze z miesiac zanim skonczy mi sie obecna umowa i zaproponuja cos lepszego ?
Myślę że nie ma sensu bo i tak nic nie wynegocjujesz.jacobi pisze:Czy moze lepiej isc do punktu PLUSa i negocjowac warunki ?
na Plusa...żadnych??jacobi pisze:I jakich argumetow uzywac, moze ktos cos podpowie ?
złóż rezygnację...jacobi pisze:Nie wiem jak z nimi rozmawiac
tak czy tak miałbyś cennik jak na warunkach ogólnych...jacobi pisze:Natomiast co mi "rozbilo konstrukcje" to to ze owszem moge skozystac z promocji czasopodwajacz+godziny ale telefony w tej promocji bede mial w cenie bez promocji, to jest na tzw warunkach ogolnych
próbowac możesz. Jak będą chcieli to może Ci dorzucą jeszcze jakieś minutki...jacobi pisze:myslicie ze postraszenie zerwaniem umowy da jakies skutki ??
życzę powodzeniajacobi pisze:Chyba ich jeszcze pomecze telefonicznie bo chyba miekna. Moze to cos da
jeśli chodzi o ofertę bez telefonu - tak, nie jest zła.oprych pisze:Jak na plusa i ich utrzymaniówkę, to i tak nie jest aż tak zła oferta
A zerwać po 6 m-cach można tylko gdy się rezygnuje z sieci, czy gdy się chce podpisać nowy aneks (np. na 24 m-ce z telefonem)?D@rio pisze:jest coś takiego. To takie ANU. Dostajesz benefity na 12 miesięcy, z zastrzeżeniem iż umowę możesz zerwać po 6 miesiącach.