• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#109399  autor: oprych
 27 wrz 2006, 13:04
Biznesowy klijent Orange powiadasz? :mrgreen: ech dziwi mnie głupota ludzi, aby stawiac się w kolejce za jakąś smyczka :? już rozumiem jakby zestawy pop rozdawali, to co innego :wink: a co do ciasta, to dalej czuję sie poszkodowany nie mogąc go skosztować:)

..Serj, i tak pokrzyżowaliśmy ci plany...

#109499  autor: D@rio
 27 wrz 2006, 18:57
nio ;) znaczy wiesz...w kolejne to oni ustawiali się do tego elektrycznego byka. Ja podszedłem do takiego Pana, zapytałem grzecznie co mogę dostać od Orange na urodziny firmy, dodałem że jestem biznesowym klientem Orange, wyciągnałem swoją N70, ładnie się uśmiechnąłem i poprosiłem aby mi dał jakiś gadźet firmowy (wciśnałem kit że to niby dla syna będzie :mrgreen: ...choć nie mam, hehe ;) ) no to on tam poszedł do środka i po chwili przyniósł mi taki komplecik ;) ładnie podziękowałem i się oddaliłem w spokoju :mrgreen:

tak na marginesie, dzisiaj już się tam nic nie działo. A więc urodziny Orange i świętowanie już się raczej skończyło na dobre ;)

Obrazek

#111658  autor: kyloo
 06 paź 2006, 09:41
Wiecie, a po wizytach w salonach PLUS jest najlepszy i BASTA WAM INNI !!!

np. idąc tylko 2 metry z salonu jednego do drugiego na telefonie u Was D@rio
oszczędzę tylko 400 złociszy....a i stawki sa dobre też.
Plusie więc przyjmiesz mnie......? :))))

#111721  autor: D@rio
 06 paź 2006, 15:36
Jak jesteś zadowolony to się cieszę ;)

Natomiast czy Plus Cię przyjmie - nie mi na to pytanie odpowiadać :-D ;)

Obrazek

#111729  autor: kyloo
 06 paź 2006, 16:11
Jasne że nie Tobie :)