dobrze mówisz
Vinamp! generalnie
wojttek, według mnie, stare telefony różniły się od siebie. ale kiedy teraz wszystkie, które są najchętniej kupowane i najwięcej reklamowane, mają symbiana, dla mnie nie ma różnicy. dlatego oceniam marki po starych modelach, lub po tych, które symbiana nie posiadają. ale dla mnie nie tylko ten model Nokii jest nieudany. ja po prostu tej marki nie lubię. nie wiem czemu. można uznać to za jakieś Freudowskie schorzenie czy coś takiego^^ ja po prostu Nokii nie lubię i dla mnie są to złe telefony, z drobymi wyjątkami typu 8800, 7260, 7370 i oczywiście legendarna 3310

wiesz, chodzi o telefony, których tak naprawdę w innej marce nie spotkasz (tutaj 3310 jest wyjątkiem^^).
ale ja już nie chcę udzielać się w dyskusjach o wyższości jednej marki nad drugą, bo trochę odrzuciło mnie nastawienie innych (ja tak to oceniam) i chwilowo przestałem, że tak powiem, "lubić" telepolis.pl... zresztą w tym temacie takie dyskusje to ogromny
offtop!
aha, ja już miałem styczność z różnymi modelami Nokii, dzięki temu, że miałem znajomego "komisarza gsm" (sprzedawcę w komisie^^). uważam, że one wszystkie są takie same, zarówno z wyglądu jak i z funkcji