• Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#126148  autor: D@rio
 21 lis 2006, 18:52
body, takie konkursy to często organizuje MiastoPlusa, w podobnym stylu jak piszesz. A raczej taka firma jak Matrix S.A. który tworzy dla Polkomtel'a wirtualną metropolię zwaną MiastemPlusa :-)

Obrazek

#149609  autor: poli76
 04 lut 2007, 05:51
W Stanach ze spamem na komorki jest duzo wiekszy klopot,bo dostawanie nawet niechcianych sms kosztuje za dostawanie SMS moj op kasuje 10centow wysylka to samo i jak ludzie nie maja planow na smsy to przez to dostaja wyzsze rachunki nawet o kilkadziesiat $$ Nikt z tym nic nie robi bo op zarabia, ludzie pisza reklamacje a i tak to nic nie daje bo zablokowac tego nie moga lub nie chca takze chlopaki nie ma co nazekac... w stanach nie jest tak fajnie..

#150078  autor: Rogal
 05 lut 2007, 03:07
poli76 pisze:Nikt z tym nic nie robi bo op zarabia, ludzie pisza reklamacje a i tak to nic nie daje bo zablokowac tego nie moga lub nie chca takze chlopaki nie ma co nazekac... w stanach nie jest tak fajnie..
Ja mam Cingular'a i ty masz Cingular'a i ja mogę zablokować spam przez sms, nie wiem dlaczego piszesz, że się nie da, wystarczy wysłać smsa o treści STOP ale nie pamiętam pod jaki numer :P Przeważnie pisze na końcu smsa spamu :wink: