kin pisze:Ilość pozostałych minut i MB mozemy sprawdzić dzwoniać pod nr telefonu 602963
to jest kipski numer bo jak tam zadzwoniłem z telefonu koleżanki (Propozycja dla oszczędnych 20 + 100 min do Ery i na stacjonarne po wykorzystaniu abonamentu na rok) to mi powiedzialo ze saldo wynosi 8zł i mam jeszcze 59 minut w abonamencie. Koleżanka prawie na pewno ma już w tym miesiącu przekroczony abonamnet; rozumiem, że te 59 min. to ten pakiet dodatkowy.
Co by mi powiedzial automat jakbym miał np. jeszcze 20min/80SMS do wszystkich + 45 do Ery i stacjinarnych i 27 MB. Do tego dopłata za SMSy Premium 3 zł??
Czy zsumowałby minuty z oferty uniwersalnej i dadatkowej puli do Ery i na stacjonarne (które można wykorzystać po wykorzystaniu abonamentu właściwego) czyli 20 + 45 = 65 min, czy podalby je osobno i powiedzial ktorą są do kogo?
Czy podaje pozostale MB???
Uważam, że rzeczą bezsensowną jest pobieranie opłat za sprawdzenie ile zostalo minut. Przeciez jak ktos sprawdza to często zalezy mu na oszczędności, a tu jeszcze musi za to dopłacać...
Te dodatkowe minuty które dają do Ery i stacjonarek na rok (do wykorzystania po wykorzystaniu calej uniwerslanej) są też lekko bezsensu. Tym bardziej, że utrudnione jest sprawdzanie salda konta. Można to po prostu potraktować jako miły dodatek od Ery, ale raczej nie ma się co nastawiać na setki minut. To chyba jakiś chwyt marketingowy.