• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?

#81974  autor: kallafior
 26 cze 2006, 09:21
torman pisze:No dobra Panowie.
Wydaje mi się, że najlepiej wziąć 6280, bo jest za 1zł!
Wtedy mogę zamienić na N70 i zaoszczędzam 298zł!! :D
Dobrze mówię??
Tak, w tej chwili n6280 jest droższa niż N70... ale co później z nią zrobisz to już Twój wybór :P

Obrazek
Obrazek

#82023  autor: torman
 26 cze 2006, 13:09
chyba 6630 :D :D
kupisz za 1 zl a sprzedasz za 1100 np. :mrgreen:
n70 za 299 a sprzedasz za +/_ 1100
6280 nie oplaca sie pod tym wzgledem jesli dobrze zrozumialem - chcesz kupic jak najtaniej i sprzedac jak najdrozej :mrgreen:
Chyba nie najlepiej zrozumiałeś, bo 6280 mam też za 1zł
Więc chyba się bardziej opłaca niż 6630 :wink:

#82519  autor: pumba
 28 cze 2006, 02:45
Dylemat który ostatnie czasy bardzo często przewijał się przez forum a mianowicie chodzi o wybór miedzy N70 i 6280 gdzieś jest nawet taki temat więc polecam go odszukać. Ja napiszę od siebie tylko tyle że niedawno sam się zastanawiałem który telefon kupić N70 czy 6280 i wybrałem ten drugi bo jest mniejszy, lżejszy, szybszy, ma lepszy wyświetlacz, ma lepszą baterię litowo-polimerową taką jak 9300 więc o czymś to świadczy i ... hmm jak coś chcesz wiedzieć o 6280 to pytaj bo jestem szczęśliwym jego posiadaczem i nienarzekam że na niego się zdecydowałem a wcześniej miałem Nokie serii40 a 6280 to nowa seria40 i powiem że różnica jest powalająca ani nie zdawałem sobie z tego sprawy poprostu symbian bez możliwości wgrywania aplikacji symbianowskich ;)

#82957  autor: torman
 29 cze 2006, 19:26
pumba pisze: jak coś chcesz wiedzieć o 6280 to pytaj
No to pytam :mrgreen:
Bawiłem się 6280 przez chwilę, było ciemno, chciałem zrobić foto z fleszem.
Flesz przyświecił, zrobiłem zdjęcie i....kicha na maxa!!!
Nic nie widać prawie, jakieś białe smugi od flesza, tragedia, a podobno działa na 1,5m.
Ten flesz wogóle błyska czy tylko świeci takim słabym światełkiem???
Na tym telefonie można oglądać TV na żywo??
Też próbowałem, nie udało się :|

W przyszłym tygodniu będe miał 6280.
Narazie noszę się z zamiarem szybkiej wymianki na N70