Skoro jest taki watek to pozwole sobie opisac co mnie spotkalo

takze pomimo ze w koncu kupilem Blueconnect to jednak w mym aleksandrowie Plus ma najlepsza jakosc sieci bez dwoch zdan z malym wyjatkiem -edge i umts

i ciagle mam glupia nadzieje ze wroce na stale do Plusa jak da minimum mi "mi" edge- a jest tak od roku macze Plusa z zapytaniami o edge na bts 3933 i 1166 w lac 31051 - wkoncu po moich naleganiach dali mi info ze do konca 2006r na w/w bts jest planowane edge i wszystko by bylo ok ale w grudniu na 3933 pojawil sie edge a na 1166 cisza

( w domu w70% do 1166 a w 20% do 3933 jestem zalogowany)pozostale 10% inne odlegle bts- i znow zaczalem Plusa meczyc co sie stalo ze o 1166 "zapomnieli" - przez 3 tygodnie cisza- nabrali wode w usta- potem dali info ze jest bts z edge juz ale edge na nim nie dzial

- potem znow sie okazalo ze jakis "konsultant" bzdur mi nagadal

i podobno na 1kwartal przesuneli dodanie edge

bo maja "problemy techniczne" - ciekawe ze wczesniej nie wiedzieli o tych problemach

Podejrzewam ze po prostu maja abonentow za idiotow i tyle

Co ciekawe ostatnio wszedzie wokol mnie powstal edge plusa- tylko u mnie zostala na tym bts 1166 dziura

- powoli mam glupie mysli ze to celowe dzialanie Plusa

na poczatku stycznia juz caly w nerwach wyslalem emaila do dzialu reklamacji - bym mial cos na pismie - i od 3tygodni - zero odpowiedzi

Dam znac Wam co Plus mi odpisal z tym edge i umts - bo w Aleksandrowie mozna oszalec z tym umts przez to ze w miescie nie ma Plusa nodeB i sygnal slaby z lodzi dolatuje - jedynym wyjsciem jest wybranie trybu gsm

ciekawe co mi odpisza

Pewnie ze za 2lata w aleksandrowie postawia nodeB

Pal lich ten umts - jakbym mial edge w domu to by bylo ok ale najbardziej mnie boli za mam gprs a Era i Orange nie sa alternatywa dla mnie z wielu powodow

Era Aleksandrow Lodzki - czesc miasta zasieg zenujacy w budynkach byl przez 10lat -
http://szalony2007.republika.pl/era.png . Teraz jest tak -
http://img163.imageshack.us/img163/5237 ... ot0100.png Wkoncu

Widac roznice