Ok, dzięki Wam wielkie za pomoc. Poinformuję Was o efektach
[ Dodano: 2007-07-29, 11:21 ]
No to BOA na maila odpisała mi propozycję oferty identyczna jaką przedstawili mi ostatnio, czyli pakiet za 20 zł przy ofercie z telefonem). Napisałem im jeszcze jednego maila o podobnej treści załączając im tą wiadomość i zaznaczając, że taka własnie oferta została mi wcześniej przedstawiona i że to ona jest dla mnie niesatysfakcjonująca. No a oni przedstawili mi kolejną już tą za 16.50 zł za pakiet, więc wszystko się fajnie skończyło

Bardzo się cieszę i na prawdę Wam dziękuję za pomoc! Jesteście wielcy! Teraz muszę się zdecydować jaki telefonik wybrać -
http://telepolis.pl/forum/viewtopic.php?t=18048 wpadnijcie i pomóżcie jeszcze w tym
No a jak już nudzę, to jeszcze Was ponudzę tutaj jednym pytaniem. Jak myślicie, czekać do 4.09 na nową ofertę (to bedzie pewnie już urodzinowa)? A interesują mnie komy tylko te co w linku są czyli SE K550i lub SE W810i (no chyba, ze coś jeszcze lepszego, ale wątpię, by staniał, np. K800i na 300 zł w ofercie z 3 pakietami). Jak myślicie? Brać teraz czy czekać?