• Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #72839  autor: Ned Flanders
 09 maja 2006, 23:30
Wczoraj przenioselm sie z karty na abonament i chcialem sie dowiedziec czy jest mozeliwe aby zamiast napisu "POP"na wyswietlaczy, wyswietlał sie napis "ORANGE"?

#72840  autor: Kaczy
 09 maja 2006, 23:33
Jaki masz telefon?
I czy wyświetla się napis, czy jest to rysunek?

...::: Made for loneliness :::...

#72843  autor: Ned Flanders
 10 maja 2006, 07:09
Tel K700i i wyswietla napis "PoP Lodz" czy da sie to zamieniec jakos na Orange?

#73179  autor: D@rio
 12 maja 2006, 00:11
Ned Flanders pisze:Tel K700i i wyswietla napis "PoP Lodz" czy da sie to zamieniec jakos na Orange?
Cześć starterów jest właśnie tak zaprogramowana aby zamiast napisu Orange na kartach POP'ach wyświetla się "POP". Osobiście mnie to bardzo irytuje bo przecież za chwilę mogę przejść na Orange GO i dalej będę miał POP. Najprościej byłoby wymienić kartę albo pójść do "magików", i z czytnikiem, z komputerkiem pogrzebać w karcie i zmienić pewne opcje wyświetlania sieci. Jest jeszcze jedna opcja. Jeśli Twój telefon potrafi samodzielnie zmieniać nazwy wyświetlanych sieci (np. Siemens potrafi, nie wiem jak to jest SE) to tam można zmienić nazwę sieci która będzie wyświetlana.
Pozdrawiam.

Obrazek

#73184  autor: Skarpyta
 12 maja 2006, 09:02
mi pisze Idea :lol: a kupowałem miesiąc temu :|

Obrazek
Obrazek

#76337  autor: Shila
 26 maja 2006, 22:13
Skarpyta, a Ty to w ogole jestes inny :wink:

Telepolis.pl

#76350  autor: Irek
 26 maja 2006, 23:05
Shila pisze:Skarpyta, a Ty to w ogole jestes inny :wink:
A Pani Mod spam puszcza w obieg nie jest to ładnie. A tak poważnie to kupiłem POPa 2 tygodnie temu z numerem 513...... i jest nadal IDEA. That's cool :-D

#76372  autor: Skarpyta
 27 maja 2006, 01:07
IreQ pisze:
Shila pisze:Skarpyta, a Ty to w ogole jestes inny :wink:
A Pani Mod spam puszcza w obieg nie jest to ładnie. A tak poważnie to kupiłem POPa 2 tygodnie temu z numerem 513...... i jest nadal IDEA. That's cool :-D
mój zaczyna sie od 510....Te karty co my mamy to jakies ostatnie wydanie Idei chyba :lol:

Obrazek
Obrazek

#76409  autor: Orange
 27 maja 2006, 10:34
Ja mam Jedną Idee Mix ( dzisiejszy Twój Mix ) i mi pisało Idea. Ale jak Orange weszło do Polski to mi sie samo zmieniło na Orange ;D

together we can do more

#96525  autor: znam_sie
 19 sie 2006, 12:15
Ze strony Orange można pobrać logo Orange ale tylko na Nokie.

[you] spróbuję Ci pomóc.

#96527  autor: ywis
 19 sie 2006, 12:18
Ja również mam "Idea - miłego dnia" :twisted:
Nie przeszkadza mi to ;) ...nie ptrzebuje jakiegoś Orange, itp.

#96529  autor: Knight_Rider
 19 sie 2006, 12:21
Ja mam PL IDEA kupowalem jak byla jedna idea(na karte) i mam teraz orange go. Nawet fajnie ze sie nie zmienilo na orange... stara dobra idea.

#96531  autor: znam_sie
 19 sie 2006, 12:25
Knight_Rider pisze:stara dobra idea.
Z której niewiele już zostało...

[you] spróbuję Ci pomóc.

#96532  autor: ywis
 19 sie 2006, 12:26
znam_sie pisze:
Niewiele zostało? Co Ty opowiadasz, zostało wszystko, jedynie nazwa firmy się zmieniłe, na tym cała zmiana polegała... nic więcej, co dla mnie jest chore, bo tyle kasy poszło w d*** na zmiane takiej głupoty jak dla mnie.

#96534  autor: znam_sie
 19 sie 2006, 12:31
ywis pisze:
znam_sie pisze:
tyle kasy poszło w d*** na zmiane takiej głupoty jak dla mnie.
W końcu musieli sobie zrobić reklamę, nie? :wink:

[you] spróbuję Ci pomóc.

#96747  autor: patyk
 19 sie 2006, 23:24
ywis pisze:
znam_sie pisze:
Niewiele zostało? Co Ty opowiadasz, zostało wszystko, jedynie nazwa firmy się zmieniłe, na tym cała zmiana polegała... nic więcej, co dla mnie jest chore, bo tyle kasy poszło w d*** na zmiane takiej głupoty jak dla mnie.
tyle kasy poszło ale ile teraz przychodzi bo dochody Centertela na pewno wzrosły no i osiiągneli to co zapowiadali - zostali liderami na rynku :)

Idea - Łączy z ludźmi !

#96833  autor: kubiakk
 20 sie 2006, 13:52
Ale to chyba nie ze wzgledu na marke Orange tylko oferowane promocje(np zetafon,lub darmowe rozmowy)...szkoda siana tyle co poszlo..nic nie dalo..lepij by jakis ceny bardziej obnizyli niz placic 5% rocznego dochodu za marke Orange(orangutan :mrgreen: ... :mrgreen: )

#96841  autor: Opportunist
 20 sie 2006, 14:00
Jkaie 5??? :P Z tego co kazjaze to cos ponizej 2 %...

Obrazek
 #99900  autor: Julek
 29 sie 2006, 12:52
Jak mozna placic samemu sobie za uzywanie swojej wlasnej marki? Oplaty licencyjne? wy sie zastanowcie w FT przeciec Centertel i TP i tak jest wasz

Apropo zmiany loga to tak samo jak w popie jest w tak taku. Najpierw POP wystepowal w parze z Idea, potem byl sam POP a teraz jest juz z orange.
Tik tak wystepuje solo od listopada chyba. czyzby to zapowiadalo t-mobile
 #99904  autor: patyk
 29 sie 2006, 12:58
Julek pisze:Jak mozna placic samemu sobie za uzywanie swojej wlasnej marki? Oplaty licencyjne? wy sie zastanowcie w FT przeciec Centertel i TP i tak jest wasz

Apropo zmiany loga to tak samo jak w popie jest w tak taku. Najpierw POP wystepowal w parze z Idea, potem byl sam POP a teraz jest juz z orange.
Tik tak wystepuje solo od listopada chyba. czyzby to zapowiadalo t-mobile
kompletnie nie rozumiem twojego postu :?

Idea - Łączy z ludźmi !