• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #99630  autor: Kaczy
 28 sie 2006, 18:12
Korzystam z MiniOpery i gg na komórce.
Jednak nie da się między nimi płynnie przełączać. Trzeba zamknąć aplikację i uruchomić drugą. W międzyczasie rozłącza się połączenie gprs i muszę się łączyć na nowo (co oczywiście wiąże się z kosztami, bo na takie gg to zużyje może z 10 kB).

No i pytanie, czy da się jakoś ustawić, żeby np. przez minutę podtrzymywało sesję gprs i nie rozłączało się?

...::: Made for loneliness :::...

#99632  autor: Irek
 28 sie 2006, 18:16
Coś mi się wydaje, że nie da się tego zrobić. Wiem jak ktoś oszczędza to jest ból. Tak samo mam w mojej Nokii.

"And one more thing..."
 #99634  autor: wojttek
 28 sie 2006, 18:18
Kaczy pisze:Korzystam z MiniOpery i gg na komórce.
Jednak nie da się między nimi płynnie przełączać. Trzeba zamknąć aplikację i uruchomić drugą. W międzyczasie rozłącza się połączenie gprs i muszę się łączyć na nowo (co oczywiście wiąże się z kosztami, bo na takie gg to zużyje może z 10 kB).

No i pytanie, czy da się jakoś ustawić, żeby np. przez minutę podtrzymywało sesję gprs i nie rozłączało się?
wg mnie nie, bo są to aplikacje java. a nie można uruchomić paru aplikacji java jednocześnie.. a każda z nich zaczyna nową sesję, i przy próbie przełączenia zamknie daną palikację i zakończy sesję.a jak napisałeś, włączając znów zaczynasz nową sesję... :wink:

[scroll]To przyjemność pomagać ludziom.[/scroll]
[center]Ericsson GF788e -> Ericsson T10s -> Ericsson R320s -> N 5510 -> SE P900 -> N 3220 -> N 6810 -> N 6681 -> N 6290 -> N E52 -> HTC One S4 -> LG G3[/center]