• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

Co byś zrobił na moim miejscu???

zostałbym w simplusie
7
58%
przeszedłbym na SUPERKARTĘ 10
4
33%
zrobiłbym coś innego [co???]
1
8%
 #98454  autor: simplus
 25 sie 2006, 11:35
Obecnie korzystam z SIMPLUSA, wydaje ~17PLN/miesięcznie (karta 50 starcza mi na 3 miesiące). Jednak nie zawsze pilnuje ile mam
pieniędzy [na telefonie] i do kiedy konto jest ważne. Więc czasem jak chce zadzwonić to nie mogę - bo nie mam środków na koncie, a często jeżdze za granicę - więc system prie-paid jest niewygodny.

Może znajdziecie mi coś [jakąś ofertę] w Plusie (deklarowana opłata miesięczna do 17 PLN). Nie zależy mi na nowym telefonie.
Myślałem o tym> http://www.plusgsm.pl/promocje/abonamen ... rkarta_10/
stawki są korzystne

i wszystko mi w tej ofercie pasuje, ale konsultantka w Plusie poinformowała mnie, że z tej oferty mogę korzystać rok, a potem może
mi tą promocję przedłuża, albo zaproponują coś innego (albo zostawią na lodzie) i podpisując umowe BĘDE MUSIAŁ zmienić numer telefonu [ale to spox]

Jakieś opinie na ten temat, a może zaproponujecie mi coś innego???

PS: Czy jest możliwośc otrzymywania Faktury na e-maila (takiej, którą moge wydrukować i opłacić na poczcie - bo nie mam możliwości
zapłacenia przez internet)
 #98462  autor: pajorro
 25 sie 2006, 11:49
simplus pisze:Czy jest możliwośc otrzymywania Faktury na e-maila (takiej, którą moge wydrukować i opłacić na poczcie - bo nie mam możliwości
zapłacenia przez internet)
W Plusie masz coś takiego jak rachunek elektroniczny. W eboku pojawia Ci się faktura w formacie pdf :-)

A ja mimo wszystko na Twoim miejscu chyba zostałbym w Simplusie. Nie wydajesz dużo miesięcznie. Jak jedziesz za granice to kup sobie w Polsce kilka kart na zapas ;-) albo jak masz konto bankowe z obsługą przez Internet to możesz sobie doładować ;-)

#98464  autor: Rydels
 25 sie 2006, 11:52
Ja raczej tez bym nie kombinowal. Bylem w podobnej sytuacji(znaczy wydawalem ok 50zl na 3 miesiace) i kozystałem z pre-paida.
Wiec raczej zostan w Simplusie :!:

http://www.mobile-review.com/index-en.shtml
http://www.gsmarena.com/

#98467  autor: elkanguro
 25 sie 2006, 11:56
No napisał że możliwości płacenia przez Internet nie ma więc doładowania też nie.

Z tego co piszesz to oferta dla Ciebie byłaby korzystna. Myśle że warto, za rok mogą być inne ciekawe promocje więc tym bym się nie martwił że tylko przez rok. Możesz też spytać w Orange bo tam kiedyś też była taka oferta że abonament 10zł ale tam się podpisywało umowę na czas nieokreślony. Niestety nie wiem czy to jeszcze aktualne.

Virgin Mobile
--------------------------------------------
LTE Cyfrowy Polsat + HaloNet
--------------------------------------------
NaszaSiec.net 15 Mbps + HaloNet

#98470  autor: pajorro
 25 sie 2006, 11:58
[quote="elkanguro"]No napisał że możliwości płacenia przez Internet nie ma więc doładowania też nie. /quote]

Sorry, nie doczytałem. :)

Ja myślę, że lepszy Simplus

#98560  autor: D@rio
 25 sie 2006, 15:24
A ja bym wziął tę SuperKartę10 skoro tak...przynajmniej bez ograniczeń ;)

Obrazek
 #98792  autor: simplus
 26 sie 2006, 12:19
Skłaniam się ku SUPERKARCIE :D

Jeszcze dwa pytania:
1. Czy jest możliwośc otrzymywania Faktury na e-maila (takiej, którą moge wydrukować i opłacić na poczcie lub w salonie Plusa- bo nie mam możliwości
zapłacenia przez internet)???
2. Konsultantka w Plusie poinformowała mnie, że z tej oferty mogę korzystać rok, a potem może
mi tą promocję przedłuża, albo zaproponują coś innego (albo zostawią na lodzie :( ). Czy to prawda???

Dzięki za porady.
Może jeszcze jakieś Wasze porady, wrażenia, czy przemyślenia??

Dzięki za porady.
Może jeszcze jakieś Wasze porady, wrażenia, czy przemyślenia??
 #98793  autor: pajorro
 26 sie 2006, 12:22
simplus pisze:Skłaniam się ku SUPERKARCIE :D

Jeszcze dwa pytania:
1. Czy jest możliwośc otrzymywania Faktury na e-maila (takiej, którą moge wydrukować i opłacić na poczcie lub w salonie Plusa- bo nie mam możliwości
zapłacenia przez internet)???
Jeśli włączysz rachunek elektroniczny to zamiast normalną poczta faktura będzie pojawiać się w postaci plików PDF na stronie www.ebok.pl

#98840  autor: simplus
 26 sie 2006, 13:49
2. Konsultantka w Plusie poinformowała mnie, że z tej oferty mogę korzystać rok, a potem może
mi tą promocję przedłuża, albo zaproponują coś innego (albo zostawią na lodzie :( ). Czy to prawda???

#98899  autor: D@rio
 26 sie 2006, 16:55
simplus pisze:2. Konsultantka w Plusie poinformowała mnie, że z tej oferty mogę korzystać rok, a potem może
Powiem Ci tak. Nikt Ci sam nie zmieni taryfy. Jeśli będziesz chciała mieć caly czas tą to ją będziesz miała. Rozumiesz? Konsultantcie chodziło że ta oferta możę już nie istnieć. Tak, nie istnieć może ale jako taryfę cały czas będziesz mogłą mieć tą aktywną. Chyba że nagle zaczniesz potrzebować innych rozwiązań...

pozatym, za rok czasu przystąpisz do opcji przedłużenia umowy a więc napewno jakieś dodatkowe, gratisowe benefity będzie można wywalczyć....wszystko zależy od klienta ;-) jeśli nie, to umowa przejdzie w umowę na czas nieokreślony.

Obrazek