Witam
owszem znajduje sie cos takiego na stronie, chociaz nie zdawalam sobie sprawy ze od niedawna z reguly nie przegladam ich strony. Hmm dzis dzwonili do mnie ponowie i po odpowiedz kazalam im zadzownic w poniedzialek hihi

oczywiscie ceny telefonow takie same jak bym byla nowym klientem czego nie omieszkalam sie powiedziec milej konsultantce. Ale coz taka prawda.. Poza tym oferta praktycznie bez zmian z tym ze procz 50% wiecej i 3 m-cy darmowych wieczoriw itd dostalam 3 mc-ce uslugi darmowe 3 numery do Orange tylko niestety najwyzej jeden moglabym wykorzytsac wiec mnie to nie bardzo cieszy. Juz wolalabym 6 m-cy darmowych wieczorow. Aa oferta limitowana tzn ilosc minut. 1200 na m-c bodajze w tych wybranych numerach. Dziewczyna odrazu powiedziala miz ejak mam sprawny telefon to lepiej jak przedluze na 12 m-cy umowe bo wtedy za rok wyjda z propzycja na nowy telefon, z atrakcyjna propozycja.. Jakos im nie wierze

W sumie powinnam odrazu zrezygnowac, ale jakos nie moge sie zdecydowac. Drazni mnie ta siec ale jakos przywiozałam sie z drugiej strony. Moze jak uda mi sie dostac 6 mcy darmowych wieczoriw to przedluze... ale nie sadze by dosiegnal mnie taki zaszczyt :] Wiec w sumie procz wap-u zaproponowali mi wszystko co na stronie oferuja. O akcesoria sie nie pytalam bo mnie nie interesuja a strater mi jest zbedny.
Takze nie wiem co mi dalo odlozenie podjecia decyzji do poniedzialku jak o urodzinowej promocji Ery i tak jeszcze nie bedzie (pewnie) nic wiadomo. Z kolei nie chce znalezc sie w tej sytuacji gdzie przedluze umowe a w erze oferta moglaby mnie usatysfakcjonowac. szkoda ze te urodzinki nie sa ciut wczesniej..
Nawiasem mowiac wyczytalam gdzies na forum ze dziewczyna dostala nie 50% a 100% wiecej sumy abonamentu a w innym przypadku usluga darmowych wieczorow byla na caly rok. to bymnie nawet zadowalalo

Az tak wymagajaca nie jestem
Pozdrawiam serdecznie