• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #97320  autor: Zan
 22 sie 2006, 07:17
Mam telefon w Orange Mix i w POP-ie i ten w mixie doładowują mi co miesiąc o 25zł ale cały czas używam tego w POP-ie.
Czy można jakoś przenieść te 25zł z Mix-a na POP-a?

#97326  autor: Opportunist
 22 sie 2006, 08:35
Niestety nie ma takiej możliwości :?

Obrazek

#97357  autor: tomico
 22 sie 2006, 10:30
Ale może wkrótce będzie bo cała grupa orange wprowadza przenoszenie.

#97364  autor: przemek910
 22 sie 2006, 10:43
Z tego co Witek pisał w tej wiadomości to możliwe będzie jednynie doładowanie PrePaida Prepaidem, czyli np Pop <-> Pop, więc raczej nie będzie możliowści Twój Mix <-> Pop

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#97996  autor: GregPepe
 24 sie 2006, 00:18
No i SIM+ zrobił oranżadkę na szaro przeczytali że ci chca to zrobić i wprowadzili to pierwsi w Polsce. Jak już uruchomi o orange to moze moja Era tez zgapi i w TT zrobi :)

#98008  autor: kosaz
 24 sie 2006, 07:09
mam sim+y i zaraz zobacze tylko musze najpierw doladowac jednego np. 100 zl. i na 2 przeniesc 50 w taki sposob jest fajnie. i transakcja jedynie 5 gr to nieduzo w porownaniu i le czasem sia miesiecznie wydaje.
 #98147  autor: tuchas
 24 sie 2006, 14:00
Troche kicha bo w usłudze MIX to nie działa :( ale dali plame :(

#98151  autor: kosaz
 24 sie 2006, 14:04
i zainicjowzalem przezucenie 50 zl. z sim+sa ktory prawie nieuzywany lezy w szafie i udalo si9e :)) wiec jest to mozliwe i jak dla mnie najtansze rozwiazanie - nie mam czasu lazic w pomiscie i kupowac zdrapek a przelew przez net tez mam za 40 gr.
laduje co jakis czas s+ z konta abonenckiego za 30 lub 50 zl. i stad mi zostaje.

#98155  autor: Mel
 24 sie 2006, 14:07
GregPepe pisze:No i SIM+ zrobił oranżadkę na szaro przeczytali że ci chca to zrobić i wprowadzili to pierwsi w Polsce. Jak już uruchomi o orange to moze moja Era tez zgapi i w TT zrobi :)
Era dała plamę, że usunęli doładowanie TT abonamentem. Wystarczyło tylko zrobić obowiązkową aktywację tej usługi i naciągacze obeszliby się ze smakiem.
Nie czytałam o doładowaniach prepaidów prepaidami, ale chyba też trzeba tę opcję aktywować? Bo się jeszcze skończy jak w Erze...

#98158  autor: kosaz
 24 sie 2006, 14:15
Mel pisze:
GregPepe pisze:No i SIM+ zrobił oranżadkę na szaro przeczytali że ci chca to zrobić i wprowadzili to pierwsi w Polsce. Jak już uruchomi o orange to moze moja Era tez zgapi i w TT zrobi :)
Era dała plamę, że usunęli doładowanie TT abonamentem. Wystarczyło tylko zrobić obowiązkową aktywację tej usługi i naciągacze obeszliby się ze smakiem.
Nie czytałam o doładowaniach prepaidów prepaidami, ale chyba też trzeba tę opcję aktywować? Bo się jeszcze skończy jak w Erze...
nie trzeba nic aktywowac wysylasz smsa P 10 6xxxxxxxx na numer 5511 i czekasz na smsa zwrotnego na ktorego musisz odpowiedziec w ciagu 15 minut wpisujac treść tak.
po wyslaniu drugiego smsa twoje konto zostaje obciazone kwota doladowania a konto simplusa doladowannego - doladowane kwotą

jest tylko jeden szkopul nie mozna przekroczyc 100 zl z vatem <brutto>
-takie zasilenie nie przedluza waznosci konta

#98395  autor: GregPepe
 25 sie 2006, 08:00
Tak se gówkuje ze chyba z powodu sumowania waznosci w TT, Era raczej tego nie wprowadzi, a jeżeli tak to nie bedzie już wiecej podwajania doładowań. Ludzie którzy mają kilka TT w rodzinie i w niektórych nabitą ważność konta a w innych nabitą kase, usierednili by swoje taktakowe wydatki, przynajmniej u mnie w domu by tak było.
Na razie trzeba poczekać bo myśle że jedna a moze dwie nowe promocje w TT sie powinny pojawić.

Ps.
No chłopaki od przecieków mobingować tam swoje wtytki bo juz 5 dni zostało do wrzesnia a tu nic jeszcze nie wiadomo :mrgreen:

#166170  autor: silver
 25 mar 2007, 12:17
Witam.
Chciałbym sie dowiedzieć jak jest z tym przenoszeniem środków na dzień dzisiejszy?
Mam POPa i chciałbym przenieść kase na inny numer w POPie.
Da się? Jeżeli tak to w jaki sposób? :?:

#166171  autor: Kaczy
 25 mar 2007, 12:20
Nie da się. Na razie tylko simplus to oferuje :)

...::: Made for loneliness :::...

#166199  autor: b@sho
 25 mar 2007, 13:40
a przydaloby sie to. moze znow czas zaczac meczyc orange mailami :P

#166209  autor: silver
 25 mar 2007, 14:10
Czyli z tej wiadomości nici.
Niestety.
Dzięki za szybką odpowiedz.