• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #96585  autor: marekkmm
 19 sie 2006, 14:54
Witam !
Walsnie sie zastanwaiam nad kupnem tego modelu tel.
Mam maly dylemat co do E60 poniewaz ma ona dzojstic nawigacyjny i nie wiem czy po jakims czasie uzytkowania nie ulegnie on awari .
Czy ma ktos z was moze ten model tel. jak tak wyrazcie swoje opinie .
Jedyne co mnie trzyma przy kupnie to wlasnie ten dzojstic .
Odpiszcie to jest dla mnie wazne .
Jeszcze kwestia bateri czy przy czestym uzytkowaniu bedzie ona trzymac min 2 dni ,odpiszcie

#97234  autor: Forest
 21 sie 2006, 20:28
Mysle ze wszystko zalezy od ekspleatacji. Podobno Sony Ericssony slyna z tego ze psuja sie wlasnie te dzojstiki, ale moja siostra ma juz prawie rok Se K700i i nic sie nie dzieje. Mysle ze tak samo jest w Nokii. Jak bedziesz chcial to popsujesz :wink: Ale raczej juz przez te lata tak dopraacowali te dzojstiki ze nic sie nie powinno dziac :wink: Pozdrawiam

HTC U12+ Black + Goodram 64GB USH-I U3 95/90MB

#97360  autor: tomico
 22 sie 2006, 10:34
Tak w tej nokii dżoj jest bardz stabilny, cieżko go popsuć, w nokiach się nie psują dżoje.

#97582  autor: Bartosz
 22 sie 2006, 21:43
kiedyś miałem Ericssona T68 oraz jakiś czas później T630 i później K700 i nie spotkałem się z problemami z dzojem (telefony kupowane w wolnej sprzedaży ) - zawsze działały poprawnie - może później nastąpiło cięcie kosztów i stąd nastąpiło pogorszenie własciwości a raczej materiałów z których były produkowane - poprostu nie wiem i ciesze się ,że mnie to nie spotkało ale jakoś nie planuje powrotu do SE
Jeżeli chodzi o Nokie (której wielkim wielbicielem nie jestem) to dzoj działa poprawnie, ruchy,prowadzenie itp. bardzo dobre (moim zdaniem dużo lepsze niż K700 czy późniejszy K750) i na chwilę obecną nie mam uwag co do działania itp dzoja w E60
Bateria - 2 dni to spokojnie wytrzyma / mi osobiście wytrzymuje średnio około 4 dni (tylko nie wiem co oznacza częste użytkowanie w Twoim przypadku)
telefon wart grzechu !!! :mrgreen: jakoś nie żałuje tych 1799 zł :mrgreen: pozatym 24 m-ce gwarancji :mrgreen: mam a zapewne po 6 m-cach i tak mi sie znudzi :mrgreen: