tomico pisze:hehe skąd ja to wiedziałem, właśnie o tym pisałem tam fony są tańsze niż gdyby np. se tak jak nokia sprzedawal fony na
www.sonyericsson.pl/
i tu się z Tobą nie zgodze gdyż
www.sonyericsson-sklep.pl jest oficjalnym dystrybutorem produktów SE i sprzedaje je w cenach oficjalnych a w przypadku Nokii
to ceny na
www.nokia.pl są dokładnie takie same jak w oficjalnym sklepie tj.
www.centrumgsm.pl/nokia
a w przypadku Samsunga oficjalne ceny są na stronie
www.ccsonline.pl
ale jakby dobrze poszukać to np. K800i który tak jak piszą wyżej ,że w Electroworld jest za 2000 zł to na
www.sonyericsson-sklep.pl za 1768 zł to gdzieś widziałem go w cenie poniżej 1700 zł natomiast SE M600 który to kosztuje u nich 1799 zł na
www.zadowolenie można kupić za 1699 zł tak samo jak z Nokią E60 która w Nokii jest po 1885 zł , w vobisie za 1799 zł a na
www.zadowolenie.pl po 1668 zł
a i jeszcze takie coś jak SE D750i któy oficjalnie miał być tylko w Erze i jest u nich w promocji bez umowy za 850 zł (coś koło tego ) a na
www.zadowolenie.pl za 749 zł (jak dobrze pamietam) - ciekawe jak oni to zrobili ,ze je mają i to w niższeej cenie niż ERA
ale to jest nic w porównaniu do różnic przy Noki N90 której cena w różnych sklepach oscyluje w okolicach 2500-2800 zł a w mpunkt jest za 1598 zł
podsumowując - jak ktoś chce tel z pewnego źródła, z gwarancją to czasami może kupić w oficjalnym sklepie w cenie telefonu z allegro i jestem pełen podziwu dla tych co na
www.allegro.pl kupują najnowsze modele