Użytkownik
Ranga
Stały bywalec
oczywiscie ze sa sprawdzani bynajmniej od jakiegos czasu rozmowy sa nagrywane jak w kazdym telekonsultingu tzw telemarketingu i kazdy z takich konsultant musi wyrobic dzienna srednia wiem bo sam pracowalem w tele2.patark pisze:Ja chciałbym pracować w salonie, lub jako konsultant przez telefon. PS czy tacy pracownicy są jakoś sprawdzani pod kątem wiedzy? Ja ma dziwne doświadczenia jeśli chodzi o informacje uzyskane od nich na przykład:
1. Każdy telfon z GPRS obsługuje EDGE!
2. Nie da się tak rozliczać minut z abonamentu jak to jest na moim rachunu od kilku miesięcy!
3. Nie ma usługi z której korzystam od jakiegoś czasu!
Takich niekompetencji było więcej, choć przyznaję, że rozmawiałem też z ludźmi, którzy doskonale wiedzieli o co chodzi i wszystko było załatwiane błyskawicznie.
[list][hide][/hide][/list]
Nie czepiam sie, tak wyglądała moja rozmowa kwalifikacyjna gdy zadtrudniałem sie w salonie sprzedaży jednego z operatorówywis pisze:Czepiasz się, bo widzisz że chłopak jednak ma smykałke do tego. Daj sobie na luz trochę.jacenty1812 pisze:ale on jest już w erze 4 lata i ma specjalne promocje dla stałych klientów
Chłopak ma zapał, powiedział, e chciałby. okej. ale takie testy to możesz mu robić na PW, a nie na forum, bo to troche wygląda, jakbyś się czepiałjacenty1812 pisze:Nie czepiam sie, tak wyglądała moja rozmowa kwalifikacyjna gdy zadtrudniałem sie w salonie sprzedaży jednego z operatorówywis pisze:Czepiasz się, bo widzisz że chłopak jednak ma smykałke do tego. Daj sobie na luz trochę.jacenty1812 pisze:ale on jest już w erze 4 lata i ma specjalne promocje dla stałych klientów