Pewnie wielu nie zdaje sobie sprawy, że Polska jest zacofana jesli chodzi o modele nowych telefonów komórkowych. Jednak okazuję sie, że nie tylko w nowościach nie dosciga innych państw europeskich. Wszystkim znane są firmy sony ericsson, nokia i to jest dobrze. Ostatnio nawet wszedł Benq. Jednak tutaj mozna zobaczyć, że poza znanymi Polakom firmami cell phonów są jeszcze inne jak np. Fly, Nec, Eten itp. Wysłałem maila do Ery i Plusa. Uzyskałem odpowiedź, że tamte(tych których nie ma na naszym rynku) telefony nie zgrały by siez naszymi sieciami. Moze wart byłoby pomyśleć, żeby polsie sieci jak era czy plus sprzedaly się ogromnym koncernom jak vodafone czy t-mobile. Odpowiedź od ery i plusa mnie nie zadowoliła, dlatego pytam Was- co o tym sądzicie, o tej całej sytuacji? Słyszeliście w ogóle o takich firmach jak z tego linku, który tutaj dałem?? Teraz Wy macie głos.
Temat poprawiony - były dwie małe literówki. Proszę następnym razemzwrócić na to uwagę
Temat poprawiony - były dwie małe literówki. Proszę następnym razemzwrócić na to uwagę
Ostatnio zmieniony 23 sie 2006, 19:48 przez maciek89, łącznie zmieniany 1 raz.