• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #94533  autor: kosaz
 12 sie 2006, 23:45
witam !!
mam pytanie do @LL czy warto --->> oplaca sie zalozyc skrzynke na plusney?? i wogole na czym to polega i ile to kosztuje ??

moze moje pytanie jest dziwne ale nie moge nigdzie dojrzec info --->> regulaminu i innych tego typu rzeczy.

pozdr

#94546  autor: kosaz
 12 sie 2006, 23:57
ok dzieki :) za zapodadnie regulaminów

#94603  autor: D@rio
 13 sie 2006, 00:53
ja używam i sobie chwalę ;) profit SREBRNY zwłaszcza polecam. Może pojemność nie jest mega wielka ale jak dla mnie ta skrzynka ma wszystko co mi trzeba :-)

Obrazek

#94688  autor: gm
 13 sie 2006, 12:20
Jeszcze do niedawna PlusNet był niezadowny w dostarczaniu potwierdzeń sms o nowych wiadomosciach, ostatnio jakość tej usługi jest gorsza, ale i tak warto. Do tego dochodzi Dostęp Głosowy i kilka innych opcji. To fakt, że nie jest to duża wielkośc skrzynki, ale powinna wystaczyć do przesyłania wiadomości czy fotek z wakacji. Miejmy nadzieję, że w najbliższym czasie Plus odświeży ofertę PlusNet i pwoiększy skrzynki.

Zamieniłem Nokię na SE i wróciłem do Nokii :-)

#94694  autor: przemek910
 13 sie 2006, 12:30
No baaa lepiej by bylo gdyby era odświezyla swoją EraNet i wzbogaciła ją chociaż o AntySpam...

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#94702  autor: gm
 13 sie 2006, 12:48
kin pisze:No baaa lepiej by bylo gdyby era odświezyla swoją EraNet i wzbogaciła ją chociaż o AntySpam...
W PlusNecie jest antyspam, ale jak czekasz na ważną wiadomość to warto sprzwdzać skrzynkę, bo może właśnie tam wylądować. To też jest do poprawy.

Zamieniłem Nokię na SE i wróciłem do Nokii :-)
 #94918  autor: stz
 14 sie 2006, 08:50
Ja też jestem użytkownikiem plusneta od kilku lat i sobie bardzo chwalę. Szczegolnymi zaletami jest dostęp głosowy (odsłuchanie maila z telefonu jak nie masz dostępu do komputer) oraz poowiadomienie sms. Pojemność jest mala , ale wystarcza jak korzysta się z programu pocztowego np. Outlook Express z opcją niezostawiania wiadomości na serwerze. Powiadomienie sms jest bardzo ważne np. w przypadku licytacji na allegro wiem czy moja oferta jestt przebita itp. itd oraz np. jak dostaniesz odpowiedź na Telepolis.

#95079  autor: mardall
 14 sie 2006, 16:27
Korzystam z plusnetu i jestem raczej zadowolony, najgorszy był okres, gdy nie było filtra antyspamowego i telefon co chwilę dosłownie burczał że mam nową wiadomość ;-) Powiadomienia świetna sprawa jak sie na coś czeka, w opcji aktywacja 5 zł i użytkowanie free pamięć 10 MB ale na skrzynkę kontaktową wystarczy w zupełności. Polecam!

#95083  autor: kosaz
 14 sie 2006, 16:31
chyba se jednak zaloze :) - od poczatku nowego miesiaca ktory mija 16 :) dzieki za podpowiedzi
pzdr

#95089  autor: mardall
 14 sie 2006, 16:37
A zapomniałem napisać a to dla Ciebie chyba ważne - jest 2 tygodnie okresu próbnego za który nie płacisz i jak Ci się spodoba to aktywujesz tak więc zakładaj konto i śmigaj ;-)

#95095  autor: kosaz
 14 sie 2006, 16:46
mardall pisze:A zapomniałem napisać a to dla Ciebie chyba ważne - jest 2 tygodnie okresu próbnego za który nie płacisz i jak Ci się spodoba to aktywujesz tak więc zakładaj konto i śmigaj ;-)
o to super :) dzieki mardal za ta info :)

jeszcze raz pozdro 4@LL

#95931  autor: dreszczu
 17 sie 2006, 14:04
Tak jak juz wczesniej ktos napisal warto sprawdzac folder spam, bo mi czasami wrzuca tam maile od znajomych, ba zdarzylo sie to nawet jak mialem dana osoba na `bialej liscie`. Poza tym skrzynka jest ok, potwierdzenia sms praktycznie zawsze natychmiastowe, duza wada - mala pojemnosc. Nawet kiedys pisalem do nich maila czy w czasach darmowych skrzynek o duzych pojemnosciach nie planuja zwiekszenia miejsca ale dostalem odpowiedz ze nie przewiduja w najblizszej przyszlosci takiego zabiegu, a szkoda. Fajna opcja to aliasy, ktore mozna sobie dodac.

#95934  autor: przemek910
 17 sie 2006, 14:07
Ja mam GMial... i 97 zaproszeń :lol:

#95936  autor: przemek910
 17 sie 2006, 14:09
Na początku było 100 rozdałem 3 i mam 97 - proste. Każdemu komu dałem miał 100 kolejnych zaproszeń dorozdania