• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 18 z 147
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 147

#95912  autor: D@rio
 17 sie 2006, 13:21
dreszczu pisze:Nie obowiązuje w sierpniu? To czemu wisi jeszcze na stronie (szczególowa oferta, baner na głownej stronie) http://www.plusgsm.pl/nasi_abonenci/ofe ... ane_osoby/ ? Przyznasz chyba ze cos jest nie tak, jest 17 sierpnia a oni nie zdjeli oferty która nie obowiazuje od konca lipca? ZART!
Chodzi mi o sam fakt, umowe przedluzylem na innych warunkach, dostalem nowy telefon ale mam prawo byc zdenerwowany. Akurat dla mnie ta oferta 3 wybranych osob po 6 gr, nie bylaby najgorsza, bardzo czesto dzwonie wlasnie na 3 numery z Plusa i sa to dlugie rozmowy.
Powiem tak. Szczerze? NIE WIEM. Ale dlatego pewnie wisi bo oferta jest faktycznie >zawieszona< a nie wycofana...a to różnica...a dlaczego tak jest? Też nie mam pojęcia..

Obrazek

#95913  autor: homzik
 17 sie 2006, 13:23
a co wynegocjowales?

#95919  autor: D@rio
 17 sie 2006, 13:50
homzik pisze:a co wynegocjowales?
no właśnie...pochwal się co dostałeś dreszczu ;)

Obrazek

#95921  autor: dreszczu
 17 sie 2006, 13:51
Nie ma czym sie chwalic, wzialem sobie K750i za rozsadna cene, ale nie wiele taniej niz dla nowych, przy okazji zmienilem abonament.

#96014  autor: gm
 17 sie 2006, 19:37
Na jaki abonament zmieniłeś?

[ Dodano: 2006-08-17, 20:42 ]
Nie znam do końca Twojego profilu dzwonienia, ale majać trzy numery do których często dzwonisz taniej wyjdzie któraś z taryf GODZINY 55 lub 75 i do tego pakiet 900 lub 1200 minut pod trzy wybrane numery (SWOJAKI) w sumie za 10+6 pln niż te sześciogroszowe minuty.

Zamieniłem Nokię na SE i wróciłem do Nokii :-)

#96388  autor: ziomel
 18 sie 2006, 22:04
mam pytanko...umowa konczy mi sie 2 pazdziernika 2006....rachunki mam na poziomie 150 zloty...mam juz przedstawiona oferte na 12 m-cy..ale chcialbym wymienic tel bo stary mi juz siadl...czy jest mozliwosc zeby ta oferta pojawila sie jeszcze w sierpniu jak do nich zadzwonie??

#96389  autor: homzik
 18 sie 2006, 22:06
oferty to sie zmieniaja z tygodnia na tydzien jak nie czesciej:)

#96401  autor: gm
 18 sie 2006, 22:34
Całkiem niedawno już byś widział także ofertę na 24 lub 36 miesięcy z telefonem, ale jak to w Plusie bywa, coś się zmieniło - na gorsze dla klientów. Oferty na ANU (12 miesięcy) pojawiają się wczesniej, jednak te z telefonem dokładnie w dniu końca umowy.

#96410  autor: ziomel
 18 sie 2006, 22:46
uuu..to lipa..a nie da sie przyspieszyc tego okresu??...kiedys bylo mozna:/...w erze mialem dwa m-ce przed koncem..chyba bedzie trzeba podziekowac plusowi za wspolprace:/

#96411  autor: przemek910
 18 sie 2006, 22:48
Nie dasię - dla porównaniaw Erze dla klientów biznesowych jest mozliwość przedłuzenia 4 miesiace przed koncem umowy :roll:

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#96416  autor: ziomel
 18 sie 2006, 23:00
w takim razie bede jutro musial zadzwonic do plusa jesli nic nie wskuram ide zlozyc rezygnacje z umowy i bede czekac na urodzinowa promocje ery :D

#96472  autor: D@rio
 19 sie 2006, 08:18
Aby oferta PWA byla wygenerowana wcześniej, da się przeprowadzić taki zabieg. Ale aby to zrobić trzeba skontaktować się z jednym z Kierowników Działu Obslugi Klienta Plus i wystosować do Niego taką prośbę. Można to zrobić pisemnie (najlepiej) jak i telefonicznie bezpośrednio jak i przez konsultantów jeśli oni wyrażą chęć współpracy z Tobą w tej kwestii ;) ...bo odmówić generalnie zawsze mogą.

homzik: w Plusie oferty mogą się zmienić conajwyżej raz na miesiąc...

Obrazek

#96473  autor: gm
 19 sie 2006, 08:23
ziomel pisze:w takim razie bede jutro musial zadzwonic do plusa jesli nic nie wskuram ide zlozyc rezygnacje z umowy i bede czekac na urodzinowa promocje ery :D
Nie składaj rezygnacji nawet o 30+1 dzień wcześniej, bo system naliczy Ci karę umowną i później więcej problemów z odkręceniem tematu. Skoro chcesz zrezygnować z Plusa to zrób to nie wcześniej niż 30 dni przed końcem upłynięcia umowy.

#96475  autor: D@rio
 19 sie 2006, 08:26
gm pisze:
ziomel pisze:w takim razie bede jutro musial zadzwonic do plusa jesli nic nie wskuram ide zlozyc rezygnacje z umowy i bede czekac na urodzinowa promocje ery :D
Nie składaj rezygnacji nawet o 30+1 dzień wcześniej, bo system naliczy Ci karę umowną i później więcej problemów z odkręceniem tematu. Skoro chcesz zrezygnować z Plusa to zrób to nie wcześniej niż 30 dni przed końcem upłynięcia umowy.
Dokładnie. A co nawet więcej powiem. Jak Plus naliczy się karę umowną (sugerując) to bardzo ciężko jest to odkręcić. Choć Plus wycofuje karę umowną pod jednym względem tylko. Jakim? Wycofuje wtedy, kiedy abonent zgodzi się przedłużyć umowę o 12 miesięcy bez żadnych benefitów - w zamian za anulowanie kary umownej. A więc nie śpiesz się z tym tylko dokładnie to sobie przelicz kiedy możesz złożyć wypowiedzenie bez konsekwencji...

Obrazek

#96784  autor: sapv
 20 sie 2006, 09:23
logika podpowiada kolejność:
1. czekam na promocję ery,
2.porównuje z plusem,
3. wybieram świadomie co lepsze

#97309  autor: pmp
 22 sie 2006, 01:16
kin pisze:Nie dasię - dla porównaniaw Erze dla klientów biznesowych jest mozliwość przedłuzenia 4 miesiace przed koncem umowy :roll:
Jak to sie nie da? mi umowa konczyla sie w sierpniu A oferte otrzymalem w maju. ( co prawda oferta zawierala tylko propozycje przedluzenia na rok) jednak udalem sie do salonu i powiedzialem ze chce przedluzyc umowe, ale na dwa lata i juz... podpisalem umowe na 24 mies od maja...
Wiec mysle, ze sie da...:>

ANIMAL!!!

#97346  autor: przemek910
 22 sie 2006, 09:59
mam pytanko...umowa konczy mi sie 2 pazdziernika 2006....rachunki mam na poziomie 150 zloty...mam juz przedstawiona oferte na 12 m-cy..ale chcialbym wymienic tel bo stary mi juz siadl...czy jest mozliwosc zeby ta oferta pojawila sie jeszcze w sierpniu jak do nich zadzwonie??
Skoro nie przedstawili mu oferty, to jak ma zniej skorzytsać? tego sie nie da przyspieszyć - trzeba czekać.
Oczywiście w Erze też jest 1 miesiąc przed koncemu umowy przedstawiana oferta z telefonem... Lecz w rzeczywistości można ją wziąc dużo wcześniej, ale wtedy i warunki icena telefonu jest gorsza :?

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#100799  autor: Jarcool
 31 sie 2006, 16:28
kin pisze:
Skoro nie przedstawili mu oferty, to jak ma zniej skorzytsać? tego sie nie da przyspieszyć - trzeba czekać.
Oczywiście w Erze też jest 1 miesiąc przed koncemu umowy przedstawiana oferta z telefonem... Lecz w rzeczywistości można ją wziąc dużo wcześniej, ale wtedy i warunki icena telefonu jest gorsza :?
niekoniecznie czesto jest tak ze juz 2 misiace przed koncem pojawia sie dobra oferta z telefonem w niskiej cenie.owszem niektorzy klienci musza doplacic troszke wiecej do telefonu ale w przypadku gdy wynegocjuja np mozliwosc otrzymania telefonu po 20 miesiacach albo jak placa niskie rachunki to tez wtedy cena tel. jest wyzsza;)

#103655  autor: gm
 08 wrz 2006, 22:36
Rozmawiałem z kolegą z salonu Plusa i mówił, że ANU pojawi się kilka miesięcy wcześniej (najczęsciej dwa miesiące) a PWA najczęściej w ostatnim miesiącu (kilka dni wcześniej), ale często przy wysokich rachunkach pomaga pismo do BOK.

#105617  autor: ukasz
 15 wrz 2006, 14:00
słuchajcie, jak to jest z tym darmowym numerem? napewno dostępny jest z NP ale D@rio pisał chyba wcześniej że proponowanu mu go z Godzinami, czy jest to rozpatrywane indywidualnie czy jak?
  • Strona 18 z 147
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 147
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18