Użytkownik
Ranga
Nowicjusz
Wiem, że ma irde, przecież tak napisałem. Co prawda trochę nie rozumnie ale o to mi chodziło że maOsk92 pisze:Tomico- 6020 ma Irdę... działającą nawet nie to co wspomianny X680![]()
W sumie to się nim nawet lekko zaskczyłem- gdyby miał Irdę to bym się nim zainteresował a tak to może mnie cmoknąć
Co to BT xDDD Dlaczego mało estetyczny:> Ładny jestOsk92 pisze:Hmm własnie się dowiedziałem, że X680 ma BTA irdy wcale... hmmm mimo wszysztko 6020 ją ma
No no... podoba mi się z funkcji choć sam telefon mało estetyczny
uśmiechnięty;* pisze:BT to skrót od słowa bluetooth.
A bluetooth, podobnie jak irda (podczerwień), umożliwia nam przesyłanie danych (wizytówek, obrazków, zdjęć, melodyjek, mp3, itp.) z jednego do drugiego telefonu.
Tyle tylko, że przez bluetooth przesyła się szybciej niż przez irdę.
Tylko pamiętaj, irda może łączyć się irdą, a bluetooth z bluetooth'em. Nie może jedno z drugim.
Telefon dość ciekawy. Bardzo ładny, 29 mb (28,5 dokładnie) pamięci, bluetooth, mp3, aparat 0,3 megapixela, zewnętrzny wyświetlacz, solidne wykonanie.
Nie wiem jak zdjęcia, ale widziałem zdjęcia z modelu X670 i pewnie będą wychodziły takie same, czyli dość dobre (lepsze niż w Nokii 6020, tak dla porównania).
Opis telefonu ==> click!
Widziałem go na dość korzystnych warunkach w ofercie promocyjnej (abonamentowej) w Plusie.
Telefon jest także dostępny w MixPlusie.
Oto ceny:
- 24 doładowania kartą po 30 zł
299 zł
- 30 doładowań kartą po 30 zł
249 zł
- 36 doładowań kartą po 30 zł
199 zł
Wydaje mi się, że nakorzystniej kupić go na 24 doładowania po 30 zł, bo to 2 lata, jeśli kartę kupuje się co miesiąc, poza tym niewiele jest droższy w stosunku do cen większej ilości doładowań. No... jeszcze jedynie polecam na 30 doładowania (chociaż na 24 dużo bardziej), bo 36, to już tragedia.
Obrazek
---
Polecam również Samsunga X670. Ma o 10 mb mniej pamięci, ale za to ma radio, którego nie ma X680. Reszta funkcji - to samoTyle, że na razie go nie ma u żadnych operatorów. Można go jedynie kupić w sprzedaży wolnej.
Obrazek
Rydels pisze:MIX prowadzi opcje 42 doladowan po 30zl i w tej opcji Samsung X680 kosztuje 129zl(czyli tylko 9zl wiecej niz chcialas zainwestowac,co wydaje mi sie iz nie bedzie wielkim problemem).
Link do cennika:
http://www.plusgsm.pl/promocje/mix_w_pl ... _42_30.pdf
Link do calej oferty MIX w PlusGsm:
http://www.plusgsm.pl/promocje/mix_w_plusie/
Poza tym Samsung X680 to bardzo fajny fonik bedacy ciekawym rozwinieceim serii X z klapka:
Posiada:
+aparat VGA
+Bloototh
+zewnetrzny wyswietlacz(bardzo przydatny w V'kach)
+28,5MB pamieci wew
+EDGE
+Odtwarzacz Mp3(rowniez jako dzwonki)
+dyktafon
Mozna wymienic kilka minusow ale mysle,ze nie ma co sie czepiac gdyz, mial to byc fon ze sredniej polki i taki wlasnie jest.
Polecam
Zgadzam sie z powyzszym.uśmiechnięty;* pisze:Skoro Rydels napisał, że w/w Samsung w opcji na 42 doładowania kosztuje 129 zł, a Ty do dyspozycji masz 150 zł, moim zdaniem powinnaś się postarać i dołożyć te 48 zł, bo w opcji na 36 doładowań, płaci się 199 zł, a to 6 doładowań mniej. Dla osoby, która kupuje sobie kartę za 30 zł miesięcznie, to pół roku mniej wykupywania kart.