• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #94873  autor: kosaz
 13 sie 2006, 22:55
MAm pytanie jak w temacie chodzi o to ze przez kilka dni bede mial 1 telefon i chce miec przekierowanie na 2 gi sim w przekierowaniach mam numer pod ktory sa przekiertowane polaczenia i jest on 601100155 dodam ze chce miec przekierowania rowniez pod numer + - mam aktywne "kto dzwonil"

#94877  autor: Irek
 13 sie 2006, 22:59
Sprecyzuj dokładniej, poza tym zacznijmy od tego, że musisz mieć dwa telefony, aby przekirować połączenia z jednego numeru na drugi.

"And one more thing..."
 #94878  autor: D@rio
 13 sie 2006, 22:59
kosaz pisze:MAm pytanie jak w temacie chodzi o to ze przez kilka dni bede mial 1 telefon i chce miec przekierowanie na 2 gi sim w przekierowaniach mam numer pod ktory sa przekiertowane polaczenia i jest on 601100155 dodam ze chce miec przekierowania rowniez pod numer + - mam aktywne "kto dzwonil"
no normalnie, w ustawaniach w menu rządane przekazy pod rzadany numer ;) i chodzi...
później anulując je automatycznie ustawi Ci się przekaz do uslugi "Kto dzwonił?".

Obrazek

#94881  autor: kosaz
 13 sie 2006, 23:07
chcialem zrobic i mi wywala ze przekierowania nie dostepne nie wiem czemu sie tak dzieje moze dlatego ze mam wylaczona poczte glosowa ewentualnie przerz kod *#002#

#94884  autor: Vieslav
 13 sie 2006, 23:18
To zamiast na pocztę przekieruj na ten nr. A czy przypadkiem nie powinieneś usługi w BOK włączyć?

#94886  autor: Irek
 13 sie 2006, 23:18
kosaz pisze:chcialem zrobic i mi wywala ze przekierowania nie dostepne nie wiem czemu sie tak dzieje moze dlatego ze mam wylaczona poczte glosowa ewentualnie przerz kod *#002#
Ten kod nie wyłącza poczty głosowej, jedynie dezaktywuje wszelkie przekierowania do niej.

Aha masz postpaida czy prepaida?

"And one more thing..."

#94891  autor: kosaz
 13 sie 2006, 23:31
IreQ pisze:
kosaz pisze:chcialem zrobic i mi wywala ze przekierowania nie dostepne nie wiem czemu sie tak dzieje moze dlatego ze mam wylaczona poczte glosowa ewentualnie przerz kod *#002#
Ten kod nie wyłącza poczty głosowej, jedynie dezaktywuje wszelkie przekierowania do niej.

Aha masz postpaida czy prepaida?
mam post i pre paidy chce zrobic z post paida plusa na simplusa --->> musze fona oddac do serwisu -->> wiem ze kiedys w idei abo dalo sie na sim+ przekierowac bo robilem tak i z uzyciem jednego fona a jak sie nie da to wezme zastepczy z mpunktu gdzie niose fona

#94896  autor: Irek
 13 sie 2006, 23:39
No to nie wiem co Ty robisz, powinno się dać przekierować z abo na prepaida. A najlepiej to skorzystaj z kodu **62*numer#

"And one more thing..."

#94907  autor: D@rio
 14 sie 2006, 00:06
z menu aparatu u mnie to bardzo ładnie śmiga. Tyle powiem...

Obrazek

#94921  autor: kosaz
 14 sie 2006, 09:00
juz ustawilem :) poprostu nie mialem ustawionego czasu przekierowania i temu czas przekierowania byl 0 sekund a teraz mam 10 sekund i smiga ok :) dzieki za pomoc WAM Ireq i D@rio i mozna temat juz zamknac
pozdr.