• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?

#94861  autor: tomico
 13 sie 2006, 22:31
Bardzo dobry wybór, napewno nie będziesz żałować :D

#94869  autor: uśmiechnięty
 13 sie 2006, 22:49
Potwierdzam to, co powiedział Tomico.
Wyboru swojego na pewno nie będziesz żałować.
I cieszę się, że nie wybrałeś K800i, bo poza aparatem to żadna specjalność.

#95138  autor: seba-phx
 14 sie 2006, 18:39
hehe... Teraz tylko czekam do srody :twisted: Jeszcze raz dziekuje za pomoc :)

#95613  autor: Rydels
 16 sie 2006, 08:59
Wszystko zalezy do tego czy tak naprawde bedziesz WYKOZYSTYWAL symbiana... :?: Bo jesli nie to po co doplacac, lepiej zostawic pare groszy w kieszeni.
Jesli nie zalezy Ci na OS towybor jest oczywisty: SE K800, jesli natomiast chcesz miec w fonie system operacyjny to ja osobiscie wizalbym N80, poniewaz bardziej mi lezy stylistycznie.
W N73 nie podoba mi sie przycisk nawigacyjny; wyglada troche bublowato jak dla mnie ;-)

http://www.mobile-review.com/index-en.shtml
http://www.gsmarena.com/

#95677  autor: tomico
 16 sie 2006, 12:32
Rydels pisze:Wszystko zalezy do tego czy tak naprawde bedziesz WYKOZYSTYWAL symbiana... :?: Bo jesli nie to po co doplacac, lepiej zostawic pare groszy w kieszeni.
Jesli nie zalezy Ci na OS towybor jest oczywisty: SE K800, jesli natomiast chcesz miec w fonie system operacyjny to ja osobiscie wizalbym N80, poniewaz bardziej mi lezy stylistycznie.
W N73 nie podoba mi sie przycisk nawigacyjny; wyglada troche bublowato jak dla mnie ;-)
Może wygląda jak wygląda(dla mnie wyglada ok), ale jest bardziej wygodny od tego w k800i.

#95681  autor: tomico
 16 sie 2006, 12:40
Miałem okazję się chwile pobawić N73 i K800i dla porównania w komisie. Jak na moje odczucie to dżojstik w N73 jest większy i stawia większy opór, a więc nie będzie z nim problemów i żadnych przypadkowych kliknięć. Dżojstik w k800i też stawia dość duży opór w porównaniu z k750i a tymbardziej k700i, ale jest mniejszy i według mnie mniej wygodny.

#95999  autor: seba-phx
 17 sie 2006, 18:41
NOKIA DOTARLA!!!!! Poprostu jest zajebi**a!!!!!!!!!! Jestem w 101% zadowolony! :-D :-D :-D

POZDRO :twisted:

ps: jesli macie pytania prosze pisac...

#96090  autor: Gela
 17 sie 2006, 23:31
Telefon nie sprawia wrażenia że jest jakby "za wysoki" ? I jest ładny z wyglądu (kolory) ?
I wyświetlacz nie jest za duży że się go boi porysować ?

#96099  autor: seba-phx
 17 sie 2006, 23:46
Telefon nie sprawia wrazenia "wysokiego" mysle, ze fotki go tak tylko pokazuja :-) Co to kolorow to super! Osobiscie mam oliwkowy, poczatkowo myslalem, ze to dziwny kolor jak na taka komorke. Jednakze po zobaczeniu nie zamienilbym go na zaden inny :D Jest z leksza matowy i ciemny... A wyswietlacz, jak wyswietlacz no trzeba uwazac :)
POZDRO :twisted:

#96175  autor: Orange
 18 sie 2006, 09:59
Polecam całą rodzinke firmy Nokia :
1. Nokia N93 / N73 ( n93 ok. 3100 zł :D ( lekka przesada z mojej strony, n73 ok. 1900 )
2. Nokia N80 ( ok. 1800 zł )
3. Nokia 6280 ( ok. 1500 zł )
4. Nokia N70 ( ok. 1200 zł )
5. Nokia 3250 ( ok. 1100 zł )

Zdecydowałbym się na N73, zdecydowanie najnowsza i najpraktyczniejsa, ma wszystko czego potrzeba wyśw. 262 tyś kolorów, 42 MB pamięci + mini-SD, 3,2 Mpix + zoom 20x, Symbian ver. 9.1, mp3. Telefon bajka

together we can do more

#96182  autor: Skarpyta
 18 sie 2006, 10:10
przecierz juz kupił n73 ;/ :!: :!: to po co marnujesz sie na napisanie tego postu mogłes przeczytac cały temat

Obrazek
Obrazek