• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #94365  autor: wladziu
 12 sie 2006, 12:44
Czy można sprawdzic ile czasu zostało na wykorzystanie pakietów MAsz Gadane albo ile złotych pozostało do wykorzystania w tych pakietach?
Nie chodzi mi o nr sms'a za 20 groszy, którym można to sprawdzić. Ale czy jest jakis tańszy albo darmowy sposób, bo często sprawdzam i troche sie wkoncu uzbiera tych 20 groszówek które przeciez można by wykorzystać na rozmowy?

#94368  autor: mol
 12 sie 2006, 13:15
Zarejestruj się na stronie Orange, zaloguj się, kliknij zakładkę Orange On-line i na stan konta i pakietów.
Nie wiem czy do końca o to chodziło, ale innego sposobu nie znam :P

#94370  autor: pumba
 12 sie 2006, 13:30
mol dokładnie tak jak napisałeś innego darmowego sposobu na sprawdzenie pozostałych minut z "Masz gadane" nie ma ;)

#94373  autor: mol
 12 sie 2006, 13:34
pumba pisze:mol dokładnie tak jak napisałeś innego darmowego sposobu na sprawdzenie pozostałych minut z "Masz gadane" nie ma ;)
Ha! no to mnie cieszy, że mogłem się popisać wiedzą na ten temat :P
 #94474  autor: Vieslav
 12 sie 2006, 19:04
wladziu pisze:bo często sprawdzam i troche sie wkoncu uzbiera tych 20 groszówek które przeciez można by wykorzystać na rozmowy?
Zaraz zaraz... A za sprawdzenie nie płacisz przypadkiem jak za sms w sieci? No chyba, że nie masz pakietu sms...
 #94485  autor: D@rio
 12 sie 2006, 20:52
hellracer pisze:
wladziu pisze:bo często sprawdzam i troche sie wkoncu uzbiera tych 20 groszówek które przeciez można by wykorzystać na rozmowy?
Zaraz zaraz... A za sprawdzenie nie płacisz przypadkiem jak za sms w sieci? No chyba, że nie masz pakietu sms...
jak masz pakiet to płacisz..

Obrazek
 #94491  autor: wladziu
 12 sie 2006, 21:03
D@rio pisze:
hellracer pisze:
jak masz pakiet to płacisz..
Ale wtedy sie dowiesz tylko limitu pakietu sms'ow. Przynajmniej tak mi sie wydaje.

#94496  autor: Vieslav
 12 sie 2006, 21:25
Zaraz zaraz... Wysyłam smsa pod 1222 i w treści przychodzi mi ilość i ważność smsów i ilość i ważność minut a koszt jak za sms w sieci czyli 1 sms z pakietu.