Ja skupie się na ofercie Orange, a mianowicie w grę wchodzi POP albo Orange Go bo obecne promocje
Lepsze numery w POPie i
Przyjaciele w Orange Go zagoszczą chyba na dłużej tak jak jest to z Masz gadane a teraz może bardziej przybliże te ofert
POP
cennik podstawowy
80gr/min; 20gr/SMS do wszystkich
ofert obniżające koszty
Masz gadane - 30gr/min do Orange i na stacjonarne (w pakietach 20 minut za 6zł lub 40 minut za 12zł wszytsko dostajemy na wykorzystanie czyli bez kosztów za aktywację)
Lepsze numery 15gr/min na wybrany numer Orange + 2zł/m-c aktywacji a raczej abonamentu bo usługę trzeba aktywować co miesiąc (zależnie od stażu w sieci mamy możliwość wybrania 1, 2 lub 3 numerów za 2zł wszystkie numery)
Orange Go
cennik podstawowy
60gr/min; 15gr/SMS do sieci i na stacjonarne
80gr/min; 20gr/SMS poza sieć
ofert obniżające koszty
30gr w sieci i na stacjonarne - 30gr/min do Orange i na stacjonarne + 5zł/m-c aktywacji a raczej abonamentu bo usługę trzeba aktywować co miesiąc (prawie to samo co Masz gadane w POPie tylko tu jest dodatkowo 5zł za aktywację)
Przyjaciele 12gr/min a po roku 5gr/min na wybrany numer Orange + 5zł/m-c aktywacji a raczej abonamentu bo usługę trzeba aktywować co miesiąc, możliwość wybrania 1, 2 lub 3 numerów za każdy numer osobno płatne 5zł za aktywację.
Najlepsze rowiązanie było by kupić na allegro karty aktywowane ale nie używane są takie dokładnie z taryfą
Jedna Idea na kartę stan konta to 0zł sam pare takich kupiłem jedna karta za 1-2zł i te karty które ja kupiłem są juz aktywne 11 miesięcy więc przechodząc na taryfę Orange Go za miesiąc z takiej karty będzie można dzwonić po 5gr. Chciałem podać linka do przykładowej aukcji z takimi kartami ale niestety nie znalazłem żadnej takiej aukcji chyba z tego względu że okres ważności takich kart dobiega już końca. Jeśli był byś poważnie zainteresowany takimi kartami to postaram się odszukac te moje karty i ci je odstąpić w zamian np. za doładowanie mojego POPa kartą za 5zł a ja w zamian wyślę ci te kart