Czy ten alcatel 556 jest fajny pliiissss opowiedzcie mi coś na jego temat bo chce go kupić w jedynej idei za 99zł i niewiem czy go kupić czy nie? Powiedzcie coś onim

ja tam sobie chwala alcatele, zreszta je bardzo lubie... a menu uwazam za bardzo fajne.. no i sporo opcji..Dragon pisze:Ogolnie nie jest zly, ale jesli masz teraz T610 (tak wnioskuje z twojego profilu) to zostan przy nim, jest lepszy ma BT, Li-Pol baterie i jest dosc trwaly, a Alcatel ma niezbyt logiczne menu i troche malo pamieci (ale nie wiem ile dokladnie)
obiecuje go dzis dodacGhost pisze:Tak go niema na sTelepolis poszukaj go na stronce ery tam jest ,ale jest identyczny jak Cx65 tak mi się przynajmniej wydaje
a co jeszcze chcialbys wiedziec.. ? napisalem ci ze sa fajne..Ghost pisze:Spoko ale może wrocimy do rozmowy o tym alcatelu a nie o simensieCXT70 ,ja musze sie coś na temat tego alcatela dowiedzieć:P
aparat standardowy, zadna rewelacja, z ciekawych funkcji to np. alcatele mialyGhost pisze:Spoxiq już wiem że ejst fajny ,ale może cos więcej może ktoś wie czyt ma dobry aparat ,albo jakieś inn funkcje:-)