DOSTANE! Np. Panasonic Vs6
+16mln wyświetlacz
+aparat 2mpx
+itd.
+16mln wyświetlacz
+aparat 2mpx
+itd.
Kto powiedział, że nie idzie ściągnąć simlocka?Forum Master pisze:Panasonic niby fajny ale nie ma radia i wygląd mi nie odpowiada (klawiatura).Wolałbym kupic nokie 6280 za 600zł sprowadzoną z angli, tylko ze ma simlocka nma siec 3 i nie idzie go chyba sciagnąć.!
![]()
![]()
Ja coś Ci zaproponuje, bo widzę że jesteś kompletnie nie wtajemniczony... poczytaj trochę o BB5, a później pytaj o kupno telefonu i tym, że chciałbyś ściągnąć sima za 50 zł w systemie BB5... Nie ściągniesz za taką kwote, zapomnij! Z tym już walczą od ponad roku i nic. Jedynie salon 500 zł lub Dejan, ale cena będzie podobna. Poszukaj sobie innego telefonu, a jeśli Ci tak na nim zależy, to idź do salonu jednego z opów i weź sobie go na abonament, myślę że do 580 zł bez problemu kupisz, a nawet taniej, bo widziałem w erze po 149 zł, tylko nie wiem przy jakiej ofercie abonamentowej, ale pewnie w granicach 100 zł.Forum Master pisze:Ale simlocka idzie sciągnąc tylko w salonie za 500zł!! A ja bym chciał go ściągnąć sam lub zapłacic za zdjęcie max 50zł
D500 nówki nie dostanie za 600 zł i tak, nowy D500 to cena w granicach 700 - 750 zł, a te tańsze "ala" nowe, to tylko odnowione są.Przemek pisze:Tylko w jakim staine on będzie?Forum Master pisze:a samsung d600? Jak sie postaram to dam, mysle, rade kupic go do 600zl
Lepiej poszukaj nówki Samsunga D500 albo bierz Nokię 6230i wyświetlacz może i nie za duży, ale jakość za to super