• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #93055  autor: SzczepQs
 07 sie 2006, 21:55
W najbliższy weekend wyjeżdżam na 2 tyg na wczasy do krajów z tematu. I mam takie pytanie: Jak najtaniej dzwonić i smsować do Polski i z Polski do mnie?? Interesują mnie oferty wszystkich polskich sieci na kartę, pre-paidy zagraniczne oraz Twój Mix i abonament Plusa. Z góry dziękuję (Thank you from the mountain :P)

#93056  autor: tomico
 07 sie 2006, 21:57
Najlepiej skorzystaj z oferty w Orange, bo w rumunii jest orange i będziesz płacić tylko 2 zł za minute. Jeśli codzi o bułgarie to tam jest chyba operator zależny od orange więc też nie będzie drogo.

#93061  autor: cesarz
 07 sie 2006, 22:25
W Orange 2zlote roming w Bulga i Rumu nie dotyczy . Placisz 5zl w tych krajach .Prawdopodobnie SAMI SWOI beda najtansi.

#93063  autor: rafael96
 07 sie 2006, 22:29
a ja Ci polece simplusa. Minuta kosztuje 1,70. Sam kupilem na wakacje starter bo normalnie korzystam z abo plusa.

#93104  autor: SzczepQs
 08 sie 2006, 09:40
A jakieś zagraniczne pre-paidy?? Bo słyszałem że to się czasami bardziej opłaca. A starter zawsze można kupić.

#93182  autor: D@rio
 08 sie 2006, 13:07
zapraszam na stronę www.prepaidgsm.net i tam się wszystkie dowiesz o obecnych operatorach w Bułgarii itp.

Obrazek
 #93413  autor: sapv
 08 sie 2006, 22:41
SzczepQs pisze:W najbliższy weekend wyjeżdżam na 2 tyg na wczasy do krajów z tematu. I mam takie pytanie: Jak najtaniej dzwonić i smsować do Polski i z Polski do mnie?? Interesują mnie oferty wszystkich polskich sieci na kartę, pre-paidy zagraniczne oraz Twój Mix i abonament Plusa. Z góry dziękuję (Thank you from the mountain :P)
Oferta Plus GSM w taryfach Biznes Klasa: cała Europa 1,5 zł netto
Po aktywacji usługi wybrany kierunek za 2 zł /m-c : 0,60 netto na stacj. 1,00 netto na komórki . Naliczanie co 30 sek.
 #93505  autor: D@rio
 09 sie 2006, 10:16
sapv pisze:
SzczepQs pisze:W najbliższy weekend wyjeżdżam na 2 tyg na wczasy do krajów z tematu. I mam takie pytanie: Jak najtaniej dzwonić i smsować do Polski i z Polski do mnie?? Interesują mnie oferty wszystkich polskich sieci na kartę, pre-paidy zagraniczne oraz Twój Mix i abonament Plusa. Z góry dziękuję (Thank you from the mountain :P)
Oferta Plus GSM w taryfach Biznes Klasa: cała Europa 1,5 zł netto
Po aktywacji usługi wybrany kierunek za 2 zł /m-c : 0,60 netto na stacj. 1,00 netto na komórki . Naliczanie co 30 sek.
ale jemu chodziło o roaming a nie o połączenia międzynarodowe...

Obrazek